Новини про зірок
Подобається

«Це буде моєю особистою перемогою»: Борис Апрель прокоментував свою участь в «Голосі країни»

22/12/2017     Автор: Яна Романська
«Це буде моєю особистою перемогою»: Борис Апрель прокоментував свою участь в «Голосі країни»

Кілька років тому співак зважився на зміну зовнішності, передає Корупція.Стар

Популярне: Найскандальніша учасниця шоу “Холостяк-7” вийшла заміж і показала помпезні фото з весілля

У січні відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту України "Голос країни", зоряними тренерами якого стали музикант і актор Сергій Бабкін, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, яка готується вперше стати мамою, шоумен і продюсер Потап, співачка Тіна Кароль, ведучими – Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Одним з учасників "сліпих прослуховувань" нового сезону проекту став Борис Апрель. Кілька років тому співак зважився на зміну зовнішності. Так, на "Голосі країни-8" артист виступав уже як дівчина Аня, а також розповів, чому зник з української сцени, і які цілі ставить перед собою в "Голосі країни-8": "Я довгий час провела в Америці. Видалила свої сторінки в соціальних мережах, мене вже не впізнають на вулицях. Коли приймала рішення про участь в проекті, хотіла залишити все як є, але любов до глядачів перемогла: саме за ними я дуже сумувала протягом цих років. Моя мета в "Голосі країни" досить проста – мені хочеться відкрити свою душу глядачам України. Якщо своїм виступом я зможу підняти комусь настрій, подарувати натхнення або втішити – для мене цього вже буде достатньо. Це буде моєю особистою перемогою".

Також Аня розповіла, що тепер виступає під новим псевдонімом Зіанджа: "Ім'я Зіанджа народилося в Китаї. Я працювала волонтером, викладала англійську мову дітям дошкільного віку з малозабезпечених сімей. Тоді у мене було довге волосся кольору блонд, і діти називали мене Енджел (Ангел). Таким чином Енджел трансформувалося в Зіанджу", – поділилася Аня.