Новини про зірок
Подобається

«Не Степан, а Сергій і дружина в нього…»: Тільки погляньте на «таємничу» обраницю Казаніна, актора студії «Квартал 95»

22/12/2017     Автор: Яна Романська
«Не Степан, а Сергій і дружина в нього…»: Тільки погляньте на  «таємничу» обраницю Казаніна, актора студії «Квартал 95»

Не Степан Казанін, а Сергій ( це його справжнє ім'я, як виявилось) — популярний комік, учасник студії "Квартал 95", — передає Корупція.Стар

Популярне: Найскандальніша учасниця шоу “Холостяк-7” вийшла заміж і показала помпезні фото з весілля

Сам актор, "Кварталу" жартує, та говорить, що ще на 3 курсі, його не так зрозуміли, коли він представлявся, тому і назвали Степаном, відтоді це його друге ім'я. І якщо про Степана відомо багато, і не має таких українців, які б не бачили його хоча б раз у будь -якому проекті "Кварталу", то от особисте життя, а особливо інформація про його обраницю — табу. 

Наталя Казаніна — дизайнер, одружилися вони в 1993 році. Виховує двох дітей, та вкрай рідко з'являється на публіці разом зі своїм чоловіком, проте все ж, такі моменти є.

В Степана, не одноразово запитували чим займається його дружина і чи не ревнує вона його до молоденьких прихильниць та популярності. На що той завжди відповідав, що вона в нього спокійно до цього ставиться, а також сама зайнята як і він, оскільки займається улюбленою справою ( очевидно дизайнерством) і виховує разом з ним двох синів.

Напевно у команди "Кварталу", така традиція, приховувати своїх жінок, оскільки весь акторський склад, незважаючи на свою популярність, приховують своє особисте і рідко публікують світлини з дружинами чи дітьми.