Новини про зірок
Подобається

«В якийсь момент…»: Наталя Могилевська розповіла про завершення кар’єри

21/12/2017     Автор: Яна Романська
«В якийсь момент…»: Наталя Могилевська розповіла про завершення кар’єри

За останні місяці Наталя Могилевська дала дуже багато інтерв'ю, ще більше про особисте життя вона розповідала і розповідає на своїй сторінці в Instagram., передає Корупція.Стар.


Могилевська ділиться з шанувальниками історіями щодо схуднення, повернення на велику сцену. Однак часом Наталя дивує своїх шанувальників одкровеннями, яких від неї зовсім не очікують.

Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото

Так, в своєму останньому пості співачка розповіла про те, що хотіла завершити кар'єру:


У якийсь момент я навіть думала завершити кар'єру і вести життя, сповнене тиші, десь на березі тихої закарпатської річки в горах.

"…В какой-то момент я даже думала завершить карьеру и вести жизнь, полную тишины, где-то на берегу тихой закарпатской реки в горах. Но учитель переубедил меня, сказав, что моя судьба и миссия заключаются в том, чтобы петь для людей и, главное, обучать и помогать другим быть успешными и самодостаточными. А если не стану этого делать, буду очень несчастна. Поэтому я вернулась, но уже совсем иной. Сегодня у меня новые цели и желания. Более того, к своему новому успеху я хочу прийти другим путем – полным достоинства, чистоты, правды, естественности и красоты, а главное – любви и уважения к людям". #elle #mogilevskaya #натальямогилевская #могилевская

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)