Новини про зірок
Подобається

«Сім’я — це моє все!»: А ви бачили дружину Станіслава Боклана? Нею виявилась відома акторка

21/12/2017     Автор: Яна Романська
«Сім’я — це моє все!»: А ви бачили дружину Станіслава Боклана? Нею виявилась відома акторка

Один із найпопулярніших українських акторів, його люблять і поважають мільйони —  все це про нього, про Станіслава Боклана. Всеукраїнське визнання і любов прихильників йдуть слідом за цим чоловіком, передає Корупція.Стар.

Актор народився у Житомирі, а після закінчення школи поступив у Київський театральний інститут. Правда не з першої спроби йому це вдалось, взагалі сказали, що у молодого хлопця немає акторського таланту.

Дружина Боклана, також не раз "засвітилася" на телеекрані. Ви її з легкістю впізнаєте, Наталія Кленій — акторка Київського академічного Молодого театру. Проте актор розповідає, що через таку роботу вони з дружиною не мають змоги часто бачитись:

"Ми вже багато років разом, ще з Маріуполя. Хоча на сцені майже не перетинаємося. І театр для нас закінчується тоді, коли ми звідти виходимо", – розповідає актор.

 

Популярне: Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

Чомусь, його приклад як актора завжди надихав людей до цієї непростої професії. Молодший брат Станіслава, Микола пішов по його стопам. І діти актора у свій час також хотіли бути акторами. Сам Боклан зізнався, що відмовляв дочку і сина від акторської професії.

«Я, звісно, відмовляв дочку та сина йти в нашу з дружиною професію, але Марія все одно працює в кіноіндустрії, вона кастинг-директор. Син – професійний діджей Кирило Думський. Ким буде внук (Демид – Ред.), поки невідомо, він ще маленький. Але якщо я доживу до того віку, коли йому знадобиться моя порада, тоді підкажу йому бути розумнішим від дідуся».

 

Його ще більше полюбили після серіалу "Слуга народу", де Станіслав зіграв одну з ключових ролей. І образ прем'єр-міністра Боклану дуже личить. Харизматичний і статний чоловік, його ролі у кіно завжди особливі, а сім'я у актора дуже творча.

"Сім'я — це моє все!"- стверджує Станіслав.