Новини про зірок
Подобається

Оце так! Микола Тищенко розповів про зради дружині

21/12/2017     Автор: Яна Романська
Оце так! Микола Тищенко розповів про зради дружині

Незважаючи на те, що команда шоу «Ревізор» своїм несподіваним візитом цього року зазіхнула на воістину культовий для Тернополя заклад – «Стару піцерію», вщент зганьбивши її, все ж головний ревізор країни й надалі залишається улюбленцем багатьох тернопільських жінок. Ну є у чоловіка така харизма – подобатися жінкам. Микола Тищенко сам цього не приховує і, мабуть, таки користає цим, передає Корупція.Стар.

Вперше Микола одружився на початку 2000-их – з ровесницею, подругою юності Ларисою Тищенковською. У 2005-ому на світ з’явився їхній син Данило. Однак перший шлюб тривав недовго. За словами самого Миколи, у них уже просто не було спільних інтересів, а ще завадила маленька різниця у віці. «Я ніколи не приховував, що мені подобаються жінки, молодші за мене, — зізнається він. — Перший мій шлюб, можливо, тому і розпався. Ми з дружиною були однолітками, і в якийсь момент мені здалося, що ми просто переросли одне одного і почали віддалятися. З самої юності разом, потім одружилися, ця жінка подарувала мені чудового сина, за якого я їй вдячний. Але все змінюється і життя не стоїть на місці».

Після розлучення Тищенко незабаром зробив пропозицію другій своїй обраниці. Нею стала 21-річна переможниця «Міс Україна’2008» Ірина Журавська. 39-річний ресторатор розписався зі своєю новою другою половинкою 3 вересня 2010 року, а вже через кілька місяців у мережі заговорили про незгоди в сім’ї, і пара справді розлучилася. Чому шлюб розпався, достеменно невідомо. Подейкують, причиною могла стати подружня невірність, якої сам Микола, до речі, ніколи не заперечував.

Популярне:Знаменитості, що замилували мімішними зимовими фото

В одному з інтерв’ю він зізнався: «Не можу сказати, що в моєму житті не було таких ситуацій. Ні для кого не секрет, що я живу яскравим і насиченим життям, тому бувало всяке. Причини, за якими ми, чоловіки, зраджуємо близькій людині, найрізноманітніші. Давайте не будемо забувати, що чоловік за своєю натурою мисливець. Це закладено в нашій природі. Такий собі генетичний код. Ми полігамні, і з цим потрібно змиритися. Чому зраджував я? Стосунки, кохання — це гармонія. Гармонія у всьому. Починаючи від спілкування на різні теми і закінчуючи палким сексом. Любов — це коли обом шалено добре. Мені не вистачало гами відчуттів».

Після фіаско другого шлюбу Тищенко присвятив себе кар’єрі і синові Данилу. Але статус холостяка, за словами Миколи, завжди його обтяжував. «Мені було комфортно в шлюбі. Я взагалі не люблю бути сам. Я за сімейні цінності! Просто жінки мені подобаються молоді, а вони самі ще не розуміють, чого хочуть. Якщо в першому моєму шлюбі з дружиною ми дорослішали разом, то в другому шлюбі ми просто були різними людьми. Упевнений, що мої наступні стосунки будуть уже щасливими», — зізнавався він в інтерв’ю. І ось в 2016-ому році шанувальники дізналися, що Тищенко готовий знову сказати «Так!» перед вівтарем. Його нареченою стала 22-річна студентка Алла Барановська.

За словами Тищенка, дівчина підкорила його не тільки молодістю і красою, а й розумом — на момент їх зустрічі в Алли вже було своє івент-агентство. Навесні 2017 року родина поповнилася: в США Алла народила сина, якого назвали Давидом. Нині сімейство живе «на дві країни». У молодої дружини, за словами Тищенка, склалися чудові стосунки з його старшим 12-річним сином, і вони навіть проводять разом відпустку. Зі старшим сином Микола проводить багато часу — саме його ресторатор бачить спадкоємцем свого бізнесу. А у планах Тищенка — ще як мінімум дві дитини: “Я хочу ще дітей. Коли я займаюся з Данилом, завантажуючи його всім підряд, я розумію, що потрібно просто мати більше дітей! Тоді кожен з них втілить мої батьківські мрії!»