Новини про зірок
Подобається

Монатік разом з «переможницею» підірвали Мережу спільним фото

21/12/2017     Автор: Яна Романська
Монатік разом з «переможницею» підірвали Мережу спільним фото

Фінал "Голосу. Діти-4" відбувся ще в неділю, але на сторінці Монатіка в Інстаграмі тільки почали з'являтися фото і відео з переможницею, передає Корупція.Стар.

Дмитро підписує їх словами з пісень, які 10-річна Данелія Тулешова виконувала, і просто словами подяки цій дівчинці, яка перевернула світ, чіпаючи за душу кожного читача:

"Ти знахідка не тільки для # голосДіти, Казахстану, України … Ти знахідка для планети !!! Я впевнений, що у тебе тут Велика місія, скоро Ти зрозумієш наскільки! Неси добро, надихай людей, ламай стереотипи, з'єднуй серця! Продовжуй це робити, у тебе бездоганно виходить !!!! З перемогою нас! З перемогою тебе . Честь бути твоїм тренером! ".

Буквально пару годин тому Монатік показав фото, яке було зроблено в момент, коли Юрій Горбунов озвучував результати голосування і стало відомо, що виграла підопічна Дмитра — Данелія.

Це фото Монатік підписав так: "Неймовірний момент !!!! Що залишиться назавжди в моїй пам'яті !!!". Його фоловери погодилися з ним, що Данелія — ​​майбутня зірка, а її голос — шедевр.

 

Популярне: Знаменитості, які розчулили мімішніми зимовими фото