Без категорії
Подобається

«Стало ребром питання…»: Асія Ахат розкрила сімейну таємницю

20/12/2017     Автор: Яна Романська
«Стало ребром питання…»: Асія Ахат розкрила сімейну таємницю

Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат, яка нещодавно презентувала в столиці інструментальний альбом "All in", записаний в Америці з 16 кратним володарем Греммі Умберто Гаттіка, дала інтерв'ю музичному критику Ігорю Панасову, передає Корупція.Стар.


Артистка розповіла чимало цікавого, зокрема зізналася, що в 2011 році хотіла розпрощатися зі сценою і народити дівчинку.

"Стало ребром питання: або дитина, або пропозиція про співпрацю від відомого джазового композитора і музиканта Кріса Ботті. Чоловік тоді сказав: "Мені здається, як мама ти точно відбулася. А як музикант ще не досягла вершин, де хотіла б опинитися. Ти будеш страждати від того, що не доробила чи не допрацювала". Я образилася спочатку на нього. Я ж жінка, для мене особисте життя, сім'я найважливіше".

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Також Ахат розповіла, що записати альбом в Америці не дорожче, ніж на батьківщині з українськими композиторами. "Записати альбом в Америці не дорожче, ніж записати альбом з Костянтином Меладзе. Або з Віктором Дробишем. Або, тим більше, з Максом Фадєєвим", – зізналася Ахат.