Новини про зірок
Подобається

«Щоб була як Могилевська»: Ірина Білик розповіла до чого її змушує чоловік

20/12/2017     Автор: Яна Романська
«Щоб була як Могилевська»: Ірина Білик розповіла до чого її змушує чоловік

Українська зірка Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала день народження молодшого сина, зайнялася своїм зовнішнім виглядом, передає Корупція.Стар.


Так, артистка звернулася до дієтолога, який свого часу допомагав схуднути Наталі Могилевській та Насті Каменських. Білик планує скинути 10 кілограм.


За словами співачки, зосередити увагу на вазі вона вирішила на прохання свого чоловіка Аслана Ахмадова.

"Я пообіцяла йому, що піду до дієтолога, — і пішла. Я зараз, як і Наталя Могилевська, і Настя Каменських, у дієтолога Наталії Самойленко. Якщо подивитеся в Інтернеті, то черга до неї розписана на півроку вперед. І багато артистів дотримуються її рекомендацій. Не знаю, чи вийде у мене, як у Могилевської, мінус 25 кг, але потрібно намагатися. Мій чоловік хоче, щоб у мене були такі сукні — тут відкрито, там відкрито … А для цього, звичайно, потрібно мінус 10. І я працюю", — розповіла Білик, пише "КП" в Україні".

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Також Ірина зауважила, що у неї дуже уважний та люблячий чоловік. Аслан частіше за кохану купує 2-річному Табрізу необхідні речі, іграшки. Окрім того виконавиця поділилася, як зробити так, щоб почуття з часом не згасали.

"Дарувати одне одному подарунки — вони мають значення. Присвячувати теплі слова. Чоловік мене називає по-особливому, не як всі — Білик чи Іра, він говорить "Мусечка моя кохана". А ще він їсти готує, подарунки дарує, не ображає, ну що ще жінці потрібно? Так, іноді критикує, але я намагаюся виконувати всі, що Аслан просить", — поділилася Ірина.