Новини про зірок
Подобається

«Помітно схудла і розцвіла»: Руслана Писанка вдруге вийде заміж

20/12/2017     Автор: Яна Романська
«Помітно схудла і розцвіла»: Руслана Писанка вдруге вийде заміж

Цього четверга о 20:00 на телеканалі СТБ на проекті — «Зважені та щасливі» відбудуться три весілля. Схудла на 31 кг Руслана Писанка вийде заміж в етностилі, передає Корупція.Стар.


Найвагоміше шоу України «Зважені та щасливі» на телеканалі СТБ наближається до свого казкового фіналу. 28 грудня о 20:00 вся країна побачить, як виглядають товстуни, які 8 місяців тому почали нове життя. 4 місяці (а хтось менше) вони змінювалися на очі у всієї країни в таборі схуднення під наглядом тренерів шоу Слави і Марини Узєлкова, ще 4 місяці худнули самостійно вдома.

Останні три тижні в таборі схуднення стали весільними! Більш логічного фіналу для сезону, де беруть участь сімейні пари, з яких деякі не перебувають у шлюбі, ніхто припустити не міг. І ось довгоочікувана подія. Уже цього четверга за тиждень до фіналу 21 грудня о 20:00 відбудеться три весілля фіналістів проекту — Аліни (87 кг) і Максима (81 кг), Льоші (69 кг) та Наталки (96 кг), Руслани (105 кг) і Ігоря (84 кг). Одна пара укладе офіційний шлюб, друга обвінчається, а у третьої буде прекрасна романтична церемонія, яку вони так довго чекали.


Популярне: "Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру в грайливому білизна

«Ти дивишся на Ігоря, обіймаєш його, і розумієш, що він повернув час назад», — раділи друзі Руслани та Ігоря, коли побачили нареченого.

«У мене дух перехопило і мурашки побігли, коли я побачив Руслану», — прокоментував тренер актриси Слава Узєлков.