Новини про зірок
Подобається

Найгучніші зіркові весілля 2017 року, про які говорив кожен

20/12/2017     Автор: Яна Романська
Найгучніші зіркові весілля 2017 року, про які говорив кожен

Щастя любить тишу, проте інколи тебе настільки переповнюють емоції, що хочеться закричати на весь світ, передає Корупція.Стар.

Настав час пригадати тих селебріті, які попрощалися зі статусами холостяків у 2017 році!


26 квітня 2017 року вийшла заміж співачка Джамала. Її обранцем став Бекір Сулейманов. Нині пара чекає на первістка.


Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян побралися 17 червня 2017 року. Весільну церемонію провів Олег Винник. У подружжя підростає дворічна донька Ніна.

Піппа Міддлтон вийшла заміж за Джеймса Меттьюза 20 травня 2017 року. Мабуть, це найочікуваніше весілля цього року. По-перше, всі гадали, яку ж сукню обере наречена. По-друге, кілька місяців преса намагалася з'ясувати, чи з'явиться на вінчанні сестра Піппи — Кейт Міддлтон. І по-третє, чи завітає у церкву пасія принца Гаррі — Меган Маркл.


27 травня зі статусом холостячки попрощалась і модель Міранда Керр. Красуня вийшла заміж за мільярдера Евана Шпігеля, із яким, до речі, підписала шлюбний договір. Нині манекенщиця знаходиться "при надії".


Зірка іспанської "Барселони" Ліонель Мессі зіграв розкішне весілля з матір'ю свої двох синів Антонеллі Рокуццо восени.


Серена Вільямс і Алексіс Оганян одружилися 16 листопада 2017 року. Цікаво, що на весіллі була присутня і їхня донечка Олімпія.


Юрій Горбунов і Катерина Осадча кілька років приховували свої стосунки. У лютому 2017 року зірки 1+1 побралися, а 18 лютого Катя народила сина.

Апетитна Кейт Аптон теж перекваліфікувалася у дружини. Зірка Playboy вийшла заміж за бейсболіста Джастіна Верландера.


Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер таємно побралися на Ібіці влітку 2017 року. Актори познайомилися на знімальному майданчику картини "Світло в океані".

Бьянка Балті вийшла заміж за американця Меттью МакРея 1 серпня 2017 року. Закохані разом уже більше трьох років. У 2015-му італійська модель народила доньку Мію.