Новини про зірок
Подобається

20 тисяч доларів в рік: Кейт Міддлтон відправляє свою донечку Шарлоту у дитячий садок

20/12/2017     Автор: Яна Романська
20 тисяч доларів в рік: Кейт Міддлтон відправляє свою донечку Шарлоту у дитячий садок

За законами Великої Британії, коли дитина досягає чотирирічного віку, вона обов'язково йде до школи. Тому чотирирічний син принца Вільяма і Кейт Міддлтон Джордж цього року пішов до першого класу, передає Корупція.Стар.


Його молодша сестра, дворічна Шарлотта, якій у травні 2018 року виповниться три роки, вже зовсім скоро піде в дитячий садок неподалік від Кенсінгтонського палацу. Стало відомо, що навчання в закладі коштуватиме 20 тисяч доларів (500 тисяч гривень) на рік.

Всього в садочку навчатимуться 32 дітей, їх розділять на 4 групи. Коли маленька принцеса Шарлотта звикне до того, щоб бути далеко від дому, вона буде відвідувати денні заняття і може навіть ходити в "ланч клаб" – групу продовженого дня, з 12:00 до 15:00 години дня тричі на тиждень. Група призначена для підготовки дітей до школи.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

У дитячому садку діти вивчатимуть етикет, історію, арифметику, а також часто вибиратимуться за межі класу на природу і відвідуватимуть музеї. Відомо також, що учні саду розвиватимуть творчі здібності: співати, танцювати і вивчати музичні інструменти.