Новини про зірок
Подобається

«Зачерпнув з річки воду і випив її… «: Відомий актор впав у кому після ковтка води

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«Зачерпнув з річки воду і випив її… «: Відомий актор впав у кому після ковтка води

Не пий з річки, в кому впадеш, передає Корупція.Стар

Попуряное: «Поки чоловік працює»: Дружина Володимира Зеленського «засвітилась» на концерті коміка. Вигляд приголомшує

Саме час такі плакати-попередження потрібно ставити уздовж берегів Темзи в Лондоні. Популярний в Англії актор, композитор і музикант Даріус Кемпбелл знімався в рекламі фільтрів для води. Компанія, яку рекламували, «Fresh2o», займається виробництвом унікальних фільтрів. А покупці — країни третього світу.

Як завжди, актор рекламував товар, хвалив його і радив купувати, демонструючи на власному прикладі, як працюю фільтри. Компанія стверджує, що її продукція очищає воду від 99% різних бактерій. Даріус зачерпнув з Темзи воду і випив її. Але, як виявилося, в один з фільтрів забули поставити очищающий компонент. Артист вже скоро відчув всі ознаки харчового отруєння і був госпіталізований. У лікарні констатували наявність набряку мозку і бактеріального менінгіту.

Більш того, Даріус впав у коматозний стан.

Лікарям вдалося впоратися з ситуацією, і скоро актора повернули до життя. Він прийшов до тями і почуває поліпшення свого стану.

Не дивлячись на те, що сталося, актор сказав, що не припинить співпрацювати зі своїм роботодавцем, тобто, з виробником фільтрів. Як тільки він випишеться з лікарні, знову повернеться до роботи в рекламній компанії. Адже перед ним благородна мета — допомогти доставити фільтри для води африканським споживачам. А це, за словами актора, в основному потребують сім'ї.