Новини про зірок
Подобається

«У будь-який момент можу стати дідусем…»: Пономарьов зробив зворушливе зізнання

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«У будь-який момент можу стати дідусем…»: Пономарьов зробив зворушливе зізнання

Співак Олександр Пономарьов розказав про таланти свого 10-річного сина Сашка, а ще про те, чому його лякає перспектива стати дідусем, передає Корупція.Стар

Популярне: "Зачерпнув з річки воду і випив її… ": Відомий актор впав у кому після ковтка води

А це може статися в будь-який момент, вважає артист.   Про це Пономарьов розповів "Світському життю".

 "Я можу сказати одне – він (Сашко) має голос, він співає. Якщо згадати моє минуле, в дитинстві я займався спортом і не думав, що буду співаком.Він зараз так само. Він друге місце посів по дзюдо в місті Києві. Він зараз займається карате, його цікавить спорт більше. Він добре навчається в школі, співає добре, а от що обере – не знаю", — поділився зірковий батько.      

Що ж стосується доньки Олександра від Олени Мозгової, 19-річної Євгенії, то співак побоюється, як би донька не зробила його дідом.   

"Я знайомий з її хлопцем. У будь-який момент можу стати дідусем і це мене трошки лякає. Тому що, якщо згадати, що вже 25 років на сцені, і якщо ще й дідусем, то всі подумають, що я геть старий, і що мені вже непотрібно співати", — пояснив Пономарьов.  Нагадаємо, цього літа артист відзначив своє 44-річчя. Серед тих, хто його тепло привітав, була й Мозгова.