Новини про зірок
Подобається

«Це була єдина їжа…»: Яна Глущенко відверто поділилась подробицями своєї вагітності

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«Це була єдина їжа…»: Яна Глущенко відверто поділилась подробицями своєї вагітності

Блондинка з Дизель Шоу розповіла Фактам ICTV, як скинула 15 кг після пологів, передає Корупція.Стар

Популярне: «Зачерпнув з річки воду і випив її… «: Відомий актор впав у кому після ковтка води

Актриса Яна Глущенко у жовтні вперше стала мамою – блондинка з Дизель Шоу народила сина. І вже через дев’ять днів після щасливої події актриса вийшла на сцену, продемонструвавши ідеальну фігуру!

– За час вагітності я набрала кілограмів 14-15. В основному, за рахунок того, що в останній місяць могла їсти тільки солодке – це була єдина їжа, яка сприймалася, – згадує Яна. – Взагалі при вагітності не можна їсти багато, тому що це шкідливо для дитини – до дев’ятого місяця ростеш ти, а потім вона, тому чим більше їси, тим дитині важче. Як тільки я завагітніла, відразу ж пішла до дієтолога, яка розповіла мені, скільки я повинна набирати щомісяця.

Вагітна актриса ходила на масаж, щоб шкіра була у тонусі, і активно займалася спортом у тренувальному залі.

– Себе треба завжди тримати у формі! Тим більше, у мене гарний молодий чоловік, навіщо мені гладшати? – посміхається актриса. – Коли нас з дитиною виписали з лікарні і я стала себе більш-менш нормально почувати, відразу ж зателефонувала своєму тренеру. Прийшла на заняття, він запитує, мовляв, скільки дитині вже? Кажу: “Два”. Він: “Два місяці?”. Я: “Ні, два з половиною тижні тому я народила, мені вже треба займатися”. Слава Богу, у мене були прекрасні пологи, без ускладнень, організм швидко відновився, майже все само собою кудись пішло. Але ще є до чого прагнути.

Зараз Яна Глущенко регулярно займається у спортзалі, ходить на масаж і стежить за своїм харчуванням.

– Головний секрет того, як можна швидко прийти у форму – частіше закривати рот. Чи не їсти після семи і не їсти всяку гидоту. Звичайно, ц складно. Але мама повинна бути красива!