Новини про зірок
Подобається

«Познайомилися ще 17 років тому…» А ви бачили чоловіка зірки «1+1» Наталії Мосейчук? Вони ідеальна пара!

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«Познайомилися ще 17 років тому…» А ви бачили чоловіка зірки «1+1» Наталії Мосейчук? Вони ідеальна пара!

Ведуча "ТСН" дала інтерв'ю виданню "Караван историй", передає Корупція.Стар

Популярне: «Зачерпнув з річки воду і випив її… «: Відомий актор впав у кому після ковтка води

Ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук, яка розплакалась у прямому ефірі вітаючи українців з Новим роком, розповіла про зустріч зі своїм чоловіком, виховання дітей та боротьбу зі стресами на роботі.

Зірка "1+1" поспілкувалася із виданням "Караван историй" та зазначила, які якості цінує в людях.

"Я просто люблю чіткість, організованість, компетентність. Дуже ціную ці якості в людях і дуже люблю свою роботу. Іноді трапляється й таке, що за звичкою переношу свою схильність все контролювати з робочих стосунків у сім'ю. Заносить, каюсь. Іноді навіть забуваю це приховувати.  Домашні миряться, але періодично піднімають повстання. Тоді я ретируюся — особливо якщо мова не про принципові для мене речі", — розповіла Наталія.


Також Наталія Мосейчук поділилася із читачами журналу історією знайомства зі своїм коханим чоловіком.

"Перша зустріч відбулася 17 років тому, коли Ілля ще не був одружений, а я вже була заміжня і народила первістка. Це, скажу вам відверто, було невдале і небажане знайомство. Я стояла на зупинці громадського транспорту. Була страшна злива, я без парасольки і вже без всякої надії на автобус. Ілля проїжджав мимо, запропонував підвезти до метро. Але я відмовилася, а він вмовляти не став.

Після цього випадку ми не бачилися вісім років. Вдруге зустрілися, коли колишні стосунки в наших сім'ях не склалися, а про нові у нас не вистачало ні сил, ні часу замислюватися. Обмежилися ввічливою бесідою на загальні теми. Нас потягнуло один до одного пізніше, коли загоїлися душевні рани. Ми дуже зворушливо дружили. Дійсно дружили. І кожен день нашої дружби, а пізніше і більш глибоких стосунків, приносив — і приносить — масу незабутніх вражень".

Крім того, телеведуча розповіла виданню про захоплення кулінарією та поділилася, якими смаколиками частує рідних.