Новини про зірок
Подобається

«Голос.Діти-4»: Переможцем шоу стала підопічна MONATIK

19/12/2017     Автор: Яна Романська
«Голос.Діти-4»: Переможцем шоу стала підопічна MONATIK

Робота над фіналом "Голос. Діти-4" проходила в кілька етапів і була, безумовно, копіткою. Для фіналісток своєї команди MONATIK ретельно підбирав репертуар, він працював над створенням унікальних аранжувань і написанням саунду, що дозволяє розкрити всі грані таланту, голосу і особистості, передає Корупція.Стар.


Неймовірно важливим завданням для MONATIK було правильно піднести незвичайний вокал Данелії Тулешової. У прямому ефірі представниця команди MONATIK виступила із сольною піснею "Spectrum" від "Florence + The Machine", а також разом з Ніно Басилая і своїм наставником виконала хіт "Мудрые деревья". Піснею, яка підкорила всіх українців і принесла перемогу юній вокалістки, стала "Не твоя війна" групи "Океан Ельзи".

"Це була справжня командна робота. У нас не було ніяких складнощів. Було легко. Був творчий політ, який і викликав наш головний меседж. Даня, ти дійсно заслуговуєш цієї перемоги", – коментує тріумф своєї підопічної MONATIK.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні


"За цей час Україна стала моєю другою батьківщиною. Я дуже вдячна, що тут в мене повірили. І ще я дуже вдячна своєму тренеру. Якби не ваш колосальна праця, у нас би цього нічого не вийшло", – емоційно прокоментувала свою перемогу Данелія Тулешова.