Новини про зірок
Подобається

Гайтана вперше показала обличчя своєї маленької донечки на телебаченні

19/12/2017     Автор: Яна Романська
Гайтана вперше показала обличчя своєї маленької донечки на телебаченні

Співачка свідомо відмовилася від допомоги няньок, передає Корупція.Стар

Популяне: «Зачерпнув з річки воду і випив її… «: Відомий актор впав у кому після ковтка води

Співачка Гайтана познайомила журналістів програми "Зірковий шлях", яка виходить в ефірі каналу "Україна" по буднях о 9:30, зі своєю 5-місячною донькою Сапфір-Ніколь. Це перша поява зоряного малятка на українському телебаченні.

Артистка запросила журналістів "Зіркового шляху" до себе додому і показала, як робить зарядку з маленькою Сапфір-Ніколь. За словами Гайтани, її дочка вже з дитинства росте артистичною дівчинкою:

"Вона буквально в перший місяць почала щось таке інтонувати. Не знаю, чи буде вона співачкою, артисткою або зіркою на сцені, але точно буде розбиратися в музиці і вміти створювати її ".

Гайтана також розповіла, що в захваті від свого чоловіка — саунд-продюсера Олександра, який допомагає їй абсолютно в усьому.

"Мій чоловік молодець. Він може навчити багато чому: як обходитися з дитиною, як її розважати. Він багато чому мене вчив і вчить досі", — додала вона.

Так, співачка свідомо відмовилася від допомоги няньок: коли вона з коханим на гастролях, то з донькою залишається бабуся. А вже навесні наступного року знайомитися з онукою прилетить тато Гайтани — Клавер Ессамі, який, як відомо, живе в Конго.