Засипали компліментами: Наталя Могилевська приголомшила яскравим макіяжем

18/12/2017     Автор: Яна Романська
Засипали компліментами: Наталя Могилевська приголомшила яскравим макіяжем

Останнім часом Наталія Могилевська знаходиться в центрі уваги публіки і не тільки тому, що виграла в шоу "Танці з зірками" і дійшла до фіналу зі своїми підопічними в проекті "Голос.Діти", а через те, що кардинально змінилася, передає Корупція.Стар.


Співачка сильно схудла і в прямому сенсі слова помолодшала, чому доказ — її свіже портретне фото, яким вона поділилася в Інстаграм годину назад.


Популярне: "Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру в грайливому білизна

Підписала Наталія свій знімок так: "Головним придбанням останніх років стало усвідомлення, що моя природа і головний талант за фактом народження — просто бути жінкою. Раніше я жила за чоловічим принципом. Але ж жінка може бути успішною лише тоді, коли вона реалізовує свою природу. Одного разу я написала на листочку все традиційно чоловічі якості і жіночі. Виявилося, що жіночими я майже не користуюся. Тому протягом наступних п'яти років, день за днем ​​я акуратно розкривала кожне з них. Намагалася знаходити в собі гнучкість, привабливість, кр АСОТ, розвивати м'якість, материнське прийняття і прощення, вміння бути в тіні. ".

Підписники захоплюються красою і молодістю Наталії Могилевської, саме тому її фотографія зібрала вже 7 тисяч лайків і силу-силенну коментарів, в яких співачку обдарували компліментамі.Перейті на Головну сторінку

"Главным приобретением последних лет стало осознание, что моя природа и главный талант по факту рождения — просто быть женщиной. Раньше я жила по мужскому принципу. Но ведь женщина может быть успешной, только если она реализовывает свою природу. Однажды я написала на листочке все традиционно мужские качества и женские. Оказалось, что женскими я почти не пользуюсь. Поэтому в течение следующих пяти лет, день за днем я аккуратно раскрывала каждое из них. Пыталась находить в себе гибкость, привлекательность, красоту, развивать мягкость, материнское принятие и прощение, умение быть в тени." #ELLE #mogilevskaya #натальямогилевская #могилевская

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)