Новини про зірок
Подобається

«Вона пожертвувала шлюбом заради кар’єри»: Троє коханих чоловіків у житті Оксани Соколової

18/12/2017     Автор: Яна Романська
«Вона пожертвувала шлюбом заради кар’єри»: Троє коханих чоловіків у житті Оксани Соколової

Людина скеля, репутація і слава котрої мчить попереду неї. Оксана Соколова, хто ж може не знати цю талановиту жінку. Вона журналіст від Бога і свої досягнення як професіонал виборювала сама, передає Корупція.Стар.


Оксана пройшла великий шлях від Черкаського обласного телебачення до ведучої підсумкової програми одного з найпотужніших телеканалів України ICTV. У списках  «100 найвпливовіших жінок України» ви обов'язково зустрінете ім'я і прізвище цієї тендітної жінки.

Та скільки б вершин не підкорила Оксана, вона все одно вважає, що головна її мета попереду. Безліч проектів і телепрограм, за щоб не бралась все перевершує її сподівання. 

 «Це життя зсередини. І наша мета — довести, що його можна змінити на краще», — підкреслює Соколова.

Вона ще молодою дівчиною вийшла заміж за хлопця з яким навчалась у одному університеті. Закохані і щасливі вони прожили близько тринацяти років разом. Часи тоді були важкі — розповіла Оксана, чоловік їздив на заробітки, там і зостався працювати. Так, жінка жила на дві країни близько семи років. Настав час вибирати і Оксана пожертвувала сім'єю заради кар'єр, яка стрімко розвивалася на той час.  

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Вдруге вона пов'язала своє житття з політтехнологом Андрієм Демартино. Цей шлюб для Оксани став обдуманим і не таким стрімким як перший. Так як і Оксана, Андрій має пряме відношення до медія і політики. Вони обоє успішні і талановиті. Соколова зізналась, що політика її трохи розчарувала, та уникнути розмов про неї не вдається навіть вдома.


— Ми обговорюємо політику та процеси, які відбуваються в країні і світі. Це сфера робочих інтересів і моїх, і його, тому, безумовно, від цього нікуди не дітися. Може, іноді говоримо навіть більше, ніж варто було б. 

У Оксани від першого шлюбу є дорослий син Всеволод. Він справжня підтримка і опора для матері. Всеволоду 21 рік, він живе за кордоном, вивчає право, дуже самостійний хлопець. Соколова зізналась, що їй  шкода, що син так швидко виріс. Юнак дивує маму своїми кулінарними здібностями: 

"Так, він готує. Ось недавно спік "Наполеон". Коли я почула, що він і тісто робив сам, я його сильно стала поважати. Він з тих чоловіків, які люблять готувати, щоб відволіктися, розслабитися. На день народження йому друзі навіть подарували книгу, яка називається "50 відтінків курки".


Хоч у родинному колі Оксана прагне бути милою і пухнастою, їй це не завжди вдається. 

"Одного разу одна людина мені сказала, щоб я ніколи не вносила в будинок те, що у мене було на роботі. Але у мене це виходить далеко не завжди, і я, звичайно ж, приношу додому хвости якихось проблем. Не завжди виходить бути вдома білою і пухнастою. Але сім'я ставиться до цього з розумінням".