Новини про зірок
Подобається

Маленька дівчинка більше не побачить свою матусю: На 30-му році життя померла дружина відомого актора

18/12/2017     Автор: Яна Романська
Маленька дівчинка більше не побачить свою матусю: На 30-му році життя померла дружина відомого актора

В'ячеслав Манучаров повідомив про жахливу подію, що сталася сьогодні в його житті. На 30-му році життя померла його колишня дружина, Вікторія Селіверствова, мати його старшої дочки Аріни, передає Корупція.Стар.


Дівчина кілька років тому закінчила Перший Москвоскій державний медичний університет ім. Сеченова. Вона працювала, спілкувалася з друзями і займалася вихованням 6-річної доньки. Причина смерті — інсульт.

 

«Як непередбачувана життя, сьогодні я попрощався зі своєю колишньою дружиною, матір'ю моєї старшої дочки, яка раптова пішла з життя від інсульту, — поділився своїм болем Манучаров. — Їй було 29 років. Спасибі, що ти була в моєму житті. Ти назавжди в моєму серці. Бережіть один одного. Ніхто не знає, що нас чекає завтра ».

Популярне: "Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру в грайливому білизна

У найближчі дні Вікторію поховають на одному зі столичних кладовищ. Їх спільна дочка, судячи з усього, тепер буде жити зі своїм знаменитим батьком. Рідні сподіваються, що турботи про молодших сестричку і братика (Ніні — 2 роки, Данилові — 11 місяців) зможуть хоча б трохи заглушити її горе.