Новини про зірок
Подобається

Чуть не попала в лікарню: З Яною Глущенко стався неприємний випадок у Лондоні

18/12/2017     Автор: Яна Романська
Чуть не попала в лікарню: З Яною Глущенко стався неприємний випадок у Лондоні

Гумористичний проект "Дизель щоу" розширює межі. Після успішних аншлагових концертів в Україні "дизелі" виступили в концертному залі в самому центрі Лондона. Це перші гастролі до Великобританії, передає Корупція.Стар.


На першому лондонському концерті "Дизель Шоу" представили кращі номери і пісні. А Євгенія Сморигін зазначив, що зал реготав до кольок і несамовито аплодував. "Це був найтепліший прийом нашого Шоу, – зізнався Євген Сморигін, – Було дуже дивно бачити в залі українські прапори".

Виступ відвідали в основному українці, які живуть в Лондоні. "У деяких глядачів під час концерту була просто істерика! Після вони підходили до нас, фотографувалися, дякували, стверджували: "Давно так не сміялися", – розповів художній керівник і актор "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов. – Нам це було дуже приємно!".

У місто туманів гумористи прибутку всією командою всього на добу, оскільки в Києві, у них щільний графік репетицій. Актори Єгор Крутоголов, Євген Сморигін, Євген Гашенко, Олександр Бережок, Марина Поплавська, Яна Глущенко, Вікторія Булітко і Олег Іваниця встигли сходити на екскурсії, відвідати самі культові місця Лондона.

"Ми так захопилися екскурсіями, що навіть забули про сувеніри. Заблукали в крамницю в Вестмінстерському абатстві, де накупили фігурки телефонних будок, Тауерського моста, атрибутики Скотланд-Ярду, Бігбі. Ще я придбав красивих ялинкових іграшок. Тут вже щосили панує різдвяний настрій. При всій своїй давнину місто, молодий, дуже активний – особливо це помітно близько пабів. Ми знайшли час, щоб зазирнути в один з них. Зазначу, гарне англійська вимова його відвідувачів. Мабуть, вчителі у них були інші. Природно, відчути це місто за такий короткий час неможливо. Потрібно мінімум три тижні", – говорить Єгор Крутоголов.

Молодій мамі Яні Глущенко вистачило і цього короткого часу, щоб накупити сувенірів родичам і своєму сину, якому нещодавно виповнилося два місяці. "Я найпристрасніший шопоголік в команді. Накупила сувенірів своїм близьким. А коли побачила слюнявчик з короною, не могла пройти повз – тепер у принца є гідні аксесуари. І ще одяг, іграшки, – зізналася секс-символ українського гумору Яна Глущенко. До речі, актриса вперше поїхала на два дні так далеко від малюка. – Я дуже хвилювалася. Але все пройшло добре, ми весь час тримали зв'язок по скайпу. Коли малюк бачив мене на екрані, впізнавав, реагував. Ви навіть не уявляєте, як я скучила!".

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

У Лондоні з Яною трапився неприємний інцидент – актриса ледь не потрапила в лікарню. За 15 хвилин до концерту у актриси раптом виникла алергічна реакція, з'явився набряк обличчя.

"Мені не допомагали ніякі таблетки. Хотіла викликати лікаря, але в Лондоні при таких симптомах потрібно їхати самій в лікарню. Я реально злякалася, попросила, щоб машина стояла під входом на випадок, якщо почну задихатися. Але вийшла на сцену, хоч і з сильно набряклим обличчям. Одна дівчинка після концерту мені написала: я думала, тобі вирвали зуби мудрості. Зараз, щоб не злякати київських глядачів на найближчих концертах, їжджу в лікарню на крапельниці. А після процедур – на репетиції", – говорить Яна.