Новини про зірок
Подобається

«Вона ніколи не була його фанаткою»: Як виглядає дружина Олександра Педана, яку він так ретельно «приховує» від шанувальників

17/12/2017     Автор: Яна Романська
«Вона ніколи не була його фанаткою»: Як виглядає дружина Олександра Педана, яку він так ретельно «приховує» від шанувальників

Енергічний і симпатичний Олксандр Педан швидко завоював популярність на телебаченні. Він звик бути у центрі уваги, багато жінок були б раді бути з ним. Та Саша за сімома замками тримає своє сімейне щастя, передає Корупція.Стар.


Він частий гість на шумних вечірках і телешоу, та з дружиною на таких заходах він практично не з'являється. Приховує і від сторонніх очей свою чарівну дочку Лєру і маленького синочка Марка. Телеведучий зізнається, що не хоче, щоб його сім'ю обговорювали.  Безліч проектів і телешоу, кар'єра Олександра пішла в гору. Щоб більше часу приділяти родині? Сашко відмовився від вечірок і світських заходів. Тепер увесь вільний час він проводить з дітьми і улюбленою дружиною. 

Роки йдуть, а енергійний Сашко зовсім не міняється, таке враження, що роки він не рахує. Та і дочка вже така доросла. Він часто публікує фото з донечкою в Інстаграм. Навіть через загружений робочий графік знаходить час для свого чада. Маленькому Марку щасливий батько вже вибирає дошку для серфінгу і сноуборду. Він навіть пішов на маленьку хитрість, щоб здійснити мрію:

— Мені здалося, що одного мого бажання може не вистачити, — зізнається Олександр Педан. — Але я був упевнений, що дитячі мрії обов'язково збуваються. Тому підійшов до доньки і кажу: «Лєро, якщо в мене буде син, а в тебе братик, то отримаєш McBook Air, як у мами». Може бути, це проти правил, але я реально купив дитячу мрію. На що Лєра дуже швидко відреагувала: «Боже, татусю, як я хочу братика!» і вона почала малювати якісь дитячі дошки бажань, Дідові Морозу листа писати. І це спрацювало! У нас народився син, а я подарував Лєрі обіцяний ноутбук.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Дружинна Інга завжди була підтримкою і вірним плечем для Олександра. Вона ніколи не була його фанаткою і завжди говорила правду в очі. Лише вона може дати чарівний "пендель" Олександру. Завжди знаходить потрібні слова і критикує лише за діло. Інга навіть довгий час приховувала те, що вони з Олександром одружені. Просто говорила, що вони однофамільці і більше нічого. 

Тихі вечори, сміх дітей і обійми коханої жінки, Олександр Педан знайшов своє щастя.