Новини про зірок
Подобається

«Спокуслива блондинка і мама 3-ох донечок»: Cтало відомо, як виглядає «таємна» дружина Константина Стогнія

17/12/2017     Автор: Яна Романська
«Спокуслива блондинка і мама 3-ох донечок»: Cтало відомо, як виглядає «таємна» дружина Константина Стогнія

Констянтин Стогній колишній міністр внутрішніх справ України, а потім і дотепер ведучий програми "Надзвичайні новини", передає Корупція.Стар

Популярне: «Це був службовий роман»: Ігор Кондратюк вже довгі роки щасливий у шлюбі з дружиною-красунею. Тільки подивіться на неї

Якщо інформації про нього достатньо, то от про дружину відомо менше. Восени вона стала бабусею, оскільки їхня старша донька, народила дівчинку.

Про Олену Стогній відомо не багато. В одному із інтерв'ю, Констянтин признався, що романтик він ще той, а їхні відносини з дружиною замість них вирішує життя. Наприклад, їхні часті рейси ( очевидно, що пані Олена також зайнята людини, оскільки часто здійснює подорожі за кордон) закінчуються тим, що вони вечеряють там, де рейси пересікаються і відбувається пересадка. 

В мережі висували найдивніші теорії про те, чим займається дружина Стогнія, їй приписували і журналістику, і дизайн, і архітектуру. Проте, судячи зі слів її чоловіка, який в одному із інтерв'ю сказав, що жінка повинна робити світ кращим і добрішим, а чоловік відстоювати свою позицію і оберігати своє сімейне вогнище — Олена Стогній не працює, а займається сімейними справами та витрачає час на своє, яке б то не було хобі.

Та й на червоних доріжках Стогнія у супроводі  дружини можна помітити не часто. І ЗМІ на її адресу не багатослівні, хоча про її чоловіка Констянтина, новини якого дивляться мільйони українців, вже сказано багато. Залишається загадкою, як незважаючи на свою публічність, йому вдається так ретельно приховати інформацію про свою дружину, або ж це просте небажання останньої.