Новини про зірок
Подобається

«Їх роман розвивається стрімко…» Шанувальники захоплено спостерігають за новою любов’ю Лободи

16/12/2017     Автор: Яна Романська
«Їх роман розвивається стрімко…» Шанувальники захоплено спостерігають за новою любов’ю Лободи

Їх роман розвивається стрімко. Вони обидвоє дуже щасливі, передає Корупція.Стар

Популярне: Кадри «для дорослих»: Наталія Могилевська показала відверті фото зі своїм партнером

Для співачки Світлани Лободи рік, що минає був дуже вдалим. Вона записала платівку, випустила кілька бронебійних хітів, представила концертну програму, заспівала на найбільш значущих фестивалях і зібрала всі головні музичні нагороди. Але головне, вона зустріла дивного чоловіка!

Влітку на музичному фестивалі "Жара" в Баку Лобода познайомилася з солістом німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманнаом. І була з ним майже нерозлучна. Ліндеманн був явно заінтригований блондинкою, а вона супроводила історичне фото з ним підписом: "Любов ненавмисно нагряне, коли її зовсім не чекаєш".

З боку могло здатися, що це "курортний роман". Але для них, як кажуть, все серйозно. Після від'їзду з Баку Свєта і Тіль продовжили контактувати. Вони, як кажуть друзі співачки, постійно на зв'язку — обмінюються за допомогою месенджерів смішними картинками, милими фразами.

Тіль, до речі, був першим, хто привітав Світлану з отриманням призу Російської національної музичної премії, заснованої Михайлом Гуцерієвим. Ліндеманн подзвонив Лободі по відеозв'язку під час банкету і вони довго воркували, сміялися. Співачка забула про все і всіх, адже милий Тіль сам захотів з нею поговорити.

Шанувальники сподіваються, що у їхніх кумирів все складеться. Лобода виховує доньку одна. Тілль Ліндеманн розлучений, хоча вже давно є дідусем — його онукові Фрицу Фіделю вже десять років.

 

 

первым поздравил ты ? скучаю

Допис, поширений LOBODA❤️ (@lobodaofficial)