Як здивувати дівчину?

16/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як здивувати дівчину?

«Як здивувати дівчину?» — рано чи пізно кожен хлопець задається цим питанням.

Що ж, якщо ви тільки починаєте спілкування, здивувати дівчину не так вже й складно — ось кілька простих, але в той же час дуже слушних порад:

1.Покажіть дівчині свої манери

Так, це звучить трошки дивно, але насправді, більшість дівчат зараз скаржаться на те, що хлопці зовсім розучилися красиво залицятися. Тих же, які галантні в поведінці з представницями прекрасної половини людства, вже давненько за очі називають «вимираючим видом», або ж просто «динозаврами». Так навіщо ж далеко ходити, навіщо намагатися придумати велосипед?

Скористайтеся старими перевіреними методами: пропустіть даму вперед, притримайте двері для неї, подайте руку і т.д. Повторіть найпростіші правила етикету і неодмінно дотримуйтеся їх у спілкуванні з дівчатами та й не тільки. Будьте джентльменами — це безумовно допоможе вам здивувати будь-яку дівчину.

 2. Будьте уважні до дівчат, їх смаків і поглядів

Тут мова йде про те, як ви ставитеся до тієї інформації, яку вона вам довіряє. Постарайтеся запам'ятати відразу, а не після сотого разу. Ви, звичайно, можете звинувачувати в цьому погану пам'ять, але будьмо відверті: ви серйозно думаєте, що дівчина повірить в це? Навіть якщо це правда, вона буде думати, що недостатньо цікава вам. Так, жінки все сприймають на свій рахунок — така їхня природа. Якщо ж ви спробуєте запам'ятати які квіти любить ваша друга половинка або ж як звали її кращого друга — хом'ячка, який помер ще коли їй було 7 років — ви просто ідеал. Дівчатам важливі такі деталі. Для наочності розповім вам одну історію з життя. В однієї моєї подруги були досить серйозні стосунки і, здавалося б, що все у них чудово, але ось у її хлопця був лише один недолік — неуважність. Перед кожним святом він примудрявся запитати у неї про її любимі квіти і шоколад (а на шоколад у неї була алергія), що страшенно дратувало дівчину і кожен раз на цьому тлі розгорався скандал. У підсумку — вони розлучилися,  із-за таких дрібниць. Тому, запам'ятайте: ще один спосіб здивувати дівчину-бути уважним до її смаків, уподобань, а втім і до всього того, що вона вам розповідає.

А ось як здивувати дівчину якщо ваші стосунки тривають вже досить довго? Що робити, якщо ви вже вичерпали всі свої ідеї? Ви вже пили каву у всіх найкрутіших кафешках міста, десятки разів дарували їй букети улюблених квітів, відривались на найдорожчих вечірках, обійшли всі вулиці і парки — а що далі? Все стало якимось одноманітним, в її очах погас той вогник, який так вас захоплював… Що ж, якщо дівчина справді небайдужа — дійте! У нас і на цей випадок є кілька непоганих варіантів — записуйте, панове.

 Несподіваний подарунок — найпростіший спосіб здивувати дівчину. Тут все гранично просто: купити і подарувати) Але ось що купити?- запитаєте ви. Квіти-банально, м'яку іграшку — ви ж не в дитячому садку, правда? Так от, якщо ви у відносинах довго, то саме час дарувати вашим половинкам ті речі, які їм дійсно важливі. Та ні, це ми не про сковорідках зараз. Щось з косметики, духи або що-небудь в цьому роді. Та й дізнатися якою маркою користується кохана не так вже й складно — загляньте в косметичку, вона у неї завжди з собою. Ну а якщо хочеться чогось цікавішого — розкішна білизна саме те. Жодна дівчина не відмовиться від такого подарунка. І на всякий випадок, якщо ну зовсім от ніяк вибрати подарунок, купіть сертифікат в її улюблений магазин — нехай вибирає сама, дівчата ж люблять шопінг.

Ще один спосіб здивувати дівчину — влаштувати подорож. Це не обов'язково має бути подорож в якусь іншу країну — можна просто поїхати в інше місто. Ви ж знаєте свою дівчину і її уподобання, мрії ? Так скористайтеся цими знаннями! Виберіть гарне місто, купіть квитки і вперед. Її здивуванню не буде меж. Головне добре підготуйтеся: дізнайтеся заздалегідь які там є пам'ятки, цікаві заклади та інше. А якщо маєте можливість, то звичайно краще поїхати за кордон. Інші люди, чужа мова — точно зблизять вас і зміцнять стосунки.

Ще один спосіб, з серії простіше, — покличте дівчину в театр або на концерт. От начебто нічого особливого в поході в театр немає, але коли ви туди ходили востаннє? Не пам'ятаєте? Так ось воно — час подбати про культурний розвиток своєї половинки. Впевнені, що ваша дівчина точно здивується від такої ідеї.

Здивувати дівчину також можна роблячи їй компліменти. Дівчата люблять, коли їх красу, вчинки, розум цінують і високо оцінюють чоловіки. Компліменти — дуже важлива складова стосунків, не варто про це забувати. Відносини — складна штука. Їх не можна пускати на самоплив, адже в такому випадки з них навряд чи вийде щось хороше. Ось саме тому і потрібно частіше дивувати свою другу половинку. Що ж, сподіваємося, що наші поради допоможуть вам здивувати вашу дівчину і поліпшити відносини.