Фільми, які змінять ваше життя до успіху

16/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фільми, які змінять ваше життя до успіху

Якщо ви думаєте, що хороші фільми тільки для відпочинку і розваги, то дуже сильно помиляєтеся, адже є багато фільмів, які можуть змінити ваше життя до успіху.

Вони вчать, мотивують і показують приклад правильного шляху. У нашій статті ми розповімо про фільми, які доведуть вам, що ви можете змінити своє життя і добитися успіху.

 Це дуже кумедна історія

Головний герой – підліток, що страждає від жахливої депресії, вона приводить його в спеціалізовану лікарню. Крейг знаходить собі друга Бобба, він став справжнім наставником хлопця. Ця стрічка показує, наскільки складно пояснити підліткам, як їм упорядкувати свої думки й рухатися далі. Крейг не може впоратися зі своїми проблемами і вирішує, що найвірніший шлях – покінчити життя самогубством. Хлопця рятує те, що лікар дізнається про жахливі наміри хворого і переводить його в інше відділення. Фільм допомагає подивитися на себе зі сторони, щоб об'єктивно побачити свої промахи і змінити своє життя до успіху.

Популярне: «А ноги то які!»: Олег Винник показав дівчину, без якої не може жити. Оце красуня!

Король говорить!

Альберт з королівської сім'ї, ну і вимоги до нього відповідні. Його виховання було занадто нав'язливим, на стільки, що хлопець почав навіть із-за цього заїкатися. І ось, коли він став дорослим хлопцем, йому повідомляють, що він зобов'язаний стати королем. Але він поняття не має що робити зі своїми проблемами мовлення. Фільм допоможе невпевненим повірити в себе і розкрити свої таланти, навіть якщо у вас є недоліки.

1+1

Успішний бізнесмен, який не може рухатися – ось головний герой фільму. Зрозуміло, що Філіпу потрібна людина, яка буде йому допомагати. До нього на роботу потрапляє трохи нахабний, але прямолінійний хлопець, який не збиратися возитися з Філіпом і поводиться з ним як зі здоровою людиною. Це кіно показує, що, навіть якщо ти фізичний недуг, всеодно є чому радіти! Ні крапельки не жаліти себе, не засмучуватися, не падати духом – цей фільм може змінити ваше життя до успіху

Достукатися до небес

 Стрічка не для слабких, адже головні герої – смертельно хворі і чекають своєї смерті з дня на день. І ось вони вирішують, що немає причини просто сидіти в цій лікарні і страждати. Вони крадуть дорогу машину з величезною сумою грошей і відриваються на повну! Обов'язково подивіться цей фільм, щоб навчитися жити одним днем і не падати духом, адже навколо нас стільки прекрасного.

 Маленький принц

 У цьому мультфільмі головна героїня настільки зайнята, що у неї немає жодної вільної хвилинки. І до завершення навчання в академії залишається небагато часу, а один з предметів вона ще не вивчила. Тут ще й мама додає жару, щоразу нагадуючи, які вона покладає сподівання на свою доньку. Цей фільм показує, як потрібно іноді берегти в собі дитину та не забувати про своїх дитячих мріях і планах, адже в житті буває всяке.

Прислуга

 Молода Євгенія – випускниця і головна її мета в житті – стати письменницею. Їй дуже складно писати свою книгу, адже вона вибрала тему про прислугу, на яку в той час (1960) ніхто особливо не зважав, а в її містечку це були лише чорношкірі люди. Цей фільм вчить людяності і піднімає питання рівності у суспільстві. Якщо ви відчуваєте щось подібне – цей фільм точно приведе вас до успіху і навчить правильно ставитися до людей.

 Траса 60

У цьому фільмі в центрі уваги молодий і перспективний хлопець, у якого дуже багаті батьки, дівчина неземної краси і йому пророкують блискучу кар'єру. Виявляється, його батько-відомий юрист і щосили намагається сина вести за собою, а хлопець мріє стати художником. А дівчина не так вже сильно і подобається йому. І ось Ніл познайомився з якимсь чоловіком, який, як золота рибка, пообіцяв виконати будь-яке, навіть найскладніше бажання. Вам може здатися, що це всього лише казка, але тут є чому повчитися. Цей фільм чітко показує, що ви і тільки ви повинні приймати рішення в житті, щоб досягти успіху.

Ерін Брокович

Головна героїня фільму – мама трьох дітей, без копійки, без роботи і бажання жити далі. Ну а як інакше? У неї немає освіти, коли роботодавці дізнаються про трьох дітей, лякаються вічних лікарняних, а про одяг навіть не варто говорити, таке важко прийняти навіть найстійкішим. Ну і як тут не впасти в депресію? Але от коли ти мама трьох дітей, то не маєш такої розкоші – просто постраждати. Цей фільм потрібно дивитися у найважчі хвилини вашого життя, він допоможе вам не падати духом і тримати себе в руках.

 Вид зверху краще

Наречений і начальник, в одній особі, головної героїні кидає її, і весь світ ніби валиться в один день. Що робити? Найпростіше — піти в бар і забутися за допомогою алкоголю. І ось тут вона випадково подивилася інтерв'ю прекрасної стюардеси, яка в захваті від своєї професії. Тоді героїня вирішує, що це її покликання в житті. Фільм вчить, що не варто опускати руки, адже страждати простіше всього. Треба брати себе в руки і щось змінювати.

Наречена

Ну всім відомо, який страх охоплює всіх наречених перед торжеством. Фільм показує, як героїня справляється з усіма проблемами, і вчиться володіти собою навіть у найбільш напружених ситуаціях. Варто і вам переглянути цю стрічку, адже якщо у Насті все вийшло, то і для вас успіх гарантований.