Новини про зірок
Подобається

«Якесь ч*о…»: Притула зробив емоційне звернення до своїх шанувальників

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«Якесь ч*о…»: Притула зробив емоційне звернення до своїх шанувальників

Ведучий навіть не здогадувався, що комусь прийде в голову така цинічна ідея, передає Корупція.Стар

Популярне: «Місто яке дозволяє насолоджуватись життям»: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали чарівні фото з відпочинку

Вже більше двох років тому український гуморист Сергій Притула взяв на себе почесну місію – допомагати нашим захисникам на передовій. Але в той час, поки ведучий збирав кошти на потреби бійців АТО, відвозив на фронт озброєння та екіпіровку, знайшлися ті, хто захотів заробити на його доброму імені.

На своїй сторінці у Facebook шоумен повідомив: хтось зареєстрував у мережі фейковий акаунт, використовував його знімки і збирав навколо себе користувачів, аби потім просувати свої товари та займатися рекламою:

"Цей упир доволі жваво набрав понад 70К підписників і почав проводити якісь розіграші, оперувати якимись сумами, пропонувати послуги по рекламі і просуванню товарів. І все це від мого імені, підкріплююючи пости моїми фото і т.д.  Я вже зробив кілька спроб по блокуванню чорта з різних сторін. Але достукатись до адміністрації інстаграм важче, ніж до Пентагону. Проте, добрі люди сказали, що якщо на істоту одночасно пожаліються багато людей, то, можливо, це приверне увагу системи. Тож, буду вдячний, якщо присвятите цьому питанню 1,5хв свого життя", — звернувся до прихильників Притула, додавши скріншоти з підставної сторінки.

ФЕЙКОВА СТОРІНКА НИЖЧЕ