Тренди
Подобається

Як швидко підготуватися до новорічного корпоративу

15/12/2017     Автор: Яна Романська
Як швидко підготуватися до новорічного корпоративу

Ці корисні лайфхаки допоможуть тобі приголомшити колег блискучою зовнішністю.

Грудень — магічна пора, коли в усіх навколо піднесений настрій, а душа щиро бажає свята. Компанії влаштовують корпоративні вечірки для своїх співробітників і у списку справ кожної дівчини з'являється пункт "підготовка до дня Х", передає Корупція.Стар.

Ускладнює завдання те, що офісні гуляння зазвичай відбуваються у будній день, після закінчення робочого дня. Тому потрібно обрати зачіску, макіяж і наряд, які легко трансформувати у вечірній образ.

Щоб збори на корпоратив не стали справжнім стресом, скористайся нашими порадами. 5 легких кроків і ти — королева вечірки!

НАРЯД

Якщо ти не придбала сукню мрії заздалегідь — не переживай. Не варто гарячково бігати по магазинах в останні години перед корпоративом. Переглянь свій гардероб і знайди базовий наряд, який ідеально підкреслює принади твоєї фігури. Щоб зробити його більш святковим, додай яскраві аксесуари. Наприклад, крупні сережки і каблучку, яскравий клатч та намисто, чи звабливі колготи.

Популярне:Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

МАКІЯЖ

Не намагайся робити складний і дуже яскравий макіяж, коли бракує часу. Очисти і зволож шкіру. Потім нанеси коректор і тон. Підкресли брови, злегка підфарбувавши їх. Обери правильний акцент: нейтральні очі та яскрава помада або нюдовий блиск і сяючі тіні.

МАНІКЮР

Круто, якщо ти заздалегідь зробила собі стильний нейл-арт. Якщо ні — не варто панікувати. Безпрограшним варіантом стане безбарвне покриття, яке підкреслить витонченість рук і прикраси на них.


ЗАЧІСКА

Найшвидший спосіб укласти волосся — зробити акуратний пучок або розпустити волосся і підкреслити його текстуру стайлінгом.

АРОМАТ

Кілька крапель улюбленого парфуму піднімуть настрій і доповнять образ чарівними нотами.