Новини про зірок
Подобається

«Серед постраждалих — журналістка, співачка і колишня співробітниця»: Відомого продюсера звинувачують у згвалтуваннях

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«Серед постраждалих — журналістка, співачка і колишня співробітниця»: Відомого продюсера звинувачують у згвалтуваннях

Американського продюсера та засновника лейбла Def Jam Recordings Рассела Сіммонса чотири жінки звинуватили в згвалтуванні. Ще три жертви заявили, що він примусив їх до сексу, і дві розповіли про домагання з його боку, передає Корупція.Стар.

Зґвалтування нібито відбувалися в період з 1988 по 1995 рік. Серед постраждалих — журналістка, співачка і колишня співробітниця Def Jam Recordings. Відзначається, що жертви продюсера раніше не говорили про зґвалтування, тому що побоювалися Сіммонса, який мав величезний вагу в музичній індустрії і засобах масової інформації.

Одна з жінок розповіла, що Сіммонс примусив її до орального сексу в 1996 році. Ще одна жертва розповіла, що продюсер зіткнувся з нею в нічному клубі, заштовхнув у вбиральню і спробував порвати її одяг.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

За словами Сіммонса, заяви жінок не відповідають дійсності. «Ці жахливі звинувачення шокували мене до глибини душі, всі мої стосунки починалися за згодою обох сторін», — підкреслив він. На тлі секс-скандалу він звільнився з багатьох компаній, включаючи свій лейбл.

60-річний Рассел Сіммонс — один з продюсерів, що вплинув на розвиток раннього хіп-хопу в США. Def Jam Recordings записував, зокрема, релізи Public Enemy, Beastie Boys, LL Cool J, Джея-Зи, DMX і Каньє Уеста, а також Ріанни, Мерайї Кері та Дженніфер Лопес.