Новини про зірок
Подобається

«Продовжила худнути після проекту…»: Екс-учасниця «Танці з зірками» Наталія Холоденко приголомшила змінами

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«Продовжила худнути після проекту…»: Екс-учасниця «Танці з зірками» Наталія Холоденко приголомшила змінами

Екс-учасниця шоу «Танці з зірками» продовжила худнути після проекту, передає Корупція.Стар

Популярне: «Місто яке дозволяє насолоджуватись життям»: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали чарівні фото з відпочинку

Наталія Холоденко відкрила модний показ «Couture de Fleur» на Lviv Fashion Week і постала перед публікою в зовсім несподіваному образі покорительки подіуму.

Наталя гідно показала себе у всій красі і дала зрозуміти всім навколо, що неможливе можливо. Ще недавно вона навряд чи б погодилася пройти по подіуму, а позбувшись кількох десятків кілограмів — для неї це здійснене завдання.

На своїй сторінці в Фейсбуці Холоденко поділилася фотографією зі свого дебюту на модельному терені і підписала його так:

«Якщо у тебе є бажання — у тебе є сила. Нас навчили стримувати себе в самореалізації. Так безумовно красивіше, але дуже небезпечно. Думаючи про свої бажання ти посилаєш власну силу проти себе самого. Крім того процес витіснення теж вимагає енерговитрат і не малих. І ось вся сила залишається всередині тебе, працює проти тебе. Бажання ніби лізе назовні, а ти весь час тримаєш ці двері і втомлюєшся. Так ми перетворюємося в безрадісних, депресивних, похмурих, але дуже ділових людей. Виривай! Визнай що хочеш насправді і подумки прокрути реалізацію цього бажання від початку і до кінця. Насолоджуйся. Склади список того, що потрібно зрозуміти, зробити, вивчити, щоб все що хочеться здійснилося. Працюй! Дозволяй! Прагни! Кожен з нас — енергогенератор, який може обігріти частину цього світу. ».

Передплатники обдарували Наталю компліментами і лайками, адже вона всього цього заслужила.