Новини про зірок
Подобається

«І не міг собі цього дозволити …»: Стали відомі сенсаційні подробиці розлучення Лідії Таран з Андрієм Доманським

15/12/2017     Автор: Яна Романська
«І не міг собі цього дозволити …»: Стали відомі сенсаційні подробиці розлучення Лідії Таран з Андрієм Доманським

Лідія Таран є однією з найяскравіших представниць світу українського телебачення, що зуміла побудувати вражаючу кар'єру, не забуваючи ні про свою красу, ні про сім'ю, передає Корупція.Стар.


Ліда народилася в Києві в 1977 році в родині журналістів. Батьків постійно не було вдома, через що Ліда в дитинстві ненавиділа журналістику і роботу мами і тата. Через те, що в родині їй приділяли недостатньо багато уваги, Ліда почала прогулювати школу. На відміну від інших «прогульників», які вешталися по дворах, дівчинка проводила «вільний» від школи час з користю: годинами сиділа в читальному залі бібліотеки, розташованої недалеко від будинку, і зачитувалася книгами.

Ще під час навчання в Інституті журналістики КНУ ім. Т.Г.Шевченка вона підробляла на радіо, а потім її досить несподівано запросили на телебачення. У сусідній з радіостанцією будівлі розміщувалася студія Нового каналу і Таран одного разу запитала у перехожого, де можна дізнатися про вільні вакансії. Так, всього в 21 рік, Ліда стала працювати на одному з національних каналів України.

Популярне:"Ууухх …. Настя!": Каменських показала ідеальну фігуру у грайливій білизні

Для Таран дуже важливо пробувати себе в чомусь новому та цікавому, тому вона не відносить себе до групи тих ведучих, які по 10-20 років працюють тільки в одному напрямку, наприклад, ведуть новинний блок, а завжди прагне отримати новий досвід і навчитися чогось ще.

Після запаморочливої кар'єри на телебаченні пішов настільки ж бурхливий і обговорюваний роман з колегою по цеху і телеведучим Андрієм Доманським. Разом ведучі прожили близько п'яти років, але так і не зареєстрували свої відносини. У 2007 році у них народилася дочка, яку батьки назвали Василина.

Ліда довгий час спілкувалася з Андрієм, коли він ще був одружений на першій дружині, але тільки після того, як він розлучився з нею, Таран зважилася на відносини. Всі захоплювалися їх парою, вважаючи ідеальною, тому для багатьох стало справжнім шоком їх несподіване розставання.

Андрій не виявився для Ліди тим «єдиним», який приходить в життя раз і назавжди, першим вирішивши розірвати відносини. Ліда переживала розрив важко і сильно ображалася на Андрія перший час, але знайшла в собі сили поглянути на цю ситуацію з іншого боку. Пізніше в інтерв'ю телеведуча сказала, що дякує долі за зустріч з Доманським та за те, що він подарував їй дочку Василину.

«Про його особисте життя я знаю тільки те, що вона прекрасна, — з його ж інтерв'ю. Зараз він виглядає вільним і щасливим. Може, на якомусь етапі він обтяжувався нашими відносинами, хотів чогось нового, незвіданого і не міг собі цього дозволити … Тепер у нас рівні стосунки, як Андрій каже, в площині «батько-мати» і вони не передбачають інтересу до особистого життя одне одного ».

Зараз Лідія сконцентрована на своїй дочці і кар'єрному успіху, але також не забуває приділяти час хобі та розвагам. Кілька разів у Ліди з'являлися кавалери, але вона не поспішає ділитися подробицями особистого життя і ніяк це не афішує.