Новини про зірок
Подобається

Вам і не снилось таке: Розповіли скільки коштує провести новорічну ніч з Олегом Винником

14/12/2017     Автор: Яна Романська
Вам і не снилось таке: Розповіли скільки коштує провести новорічну ніч з Олегом Винником

Стало відомо, у скільки обійдеться запрошення українських зірок на новорічний корпоратив, передає Корупція.Стар.


Так, більшість топових українських виконавців відзначають, що незважаючи на зростання своїх гонарарів, недоліку в замовленнях вони не відчувають.

Наприклад, співак Dzidzio зізнався, що в новорічну ніч нього буде два корпоративи в Києві, хоча свій гонорар він підняв в три рази до 21 тисячі доларів.

Улюбленець жінок Олег Винник теж сказав нам, що в рази збільшив гонорар в новорічну ніч, а раніше він був  на рівні 50 тисяч доларів. Точну суму співак не назвав, проте натякнув, що більше ста тисяч доларів.

Популярне:Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

«Я сильно підняв гонорар, щоб відпочити в Новорічну ніч від концертів. Хочу, щоб люди самі відмовилися від цієї ідеї. Але якщо знайдеться людина, яка захоче так багато заплатити, то виступлю», – пояснив Винник.

Головна музична королева України Тіна Кароль також користується підвищеним попитом в новорічну ніч. У неї буде аж три концерти. О 19:00 вона вийде на сцену Палацу “Україна”, потім переїде на Поділ в Fairmont Grand Hotel Kyiv, а після цього відправиться в концерт-хол FreeDom. Квитки на концерт співачки можна придбати за 12-20 тисяч гривень.