Новини про зірок
Подобається

«Ми прожили разом 13 років, і…»: Олексій Суханов і його життя за кадром

14/12/2017     Автор: Яна Романська
«Ми прожили разом 13 років, і…»: Олексій Суханов і його життя за кадром

Йому вже за 40, а про такого чоловіка мріє кожна третя жінка України. Олексій Суханов обличчя справедливості у програмі "Говорить Україна", передає Корупція.Інфо.


Вір розповідає нам різні історії, різних людей, котрим ми співчуваємо або засуджуємо. А що ж відомо про відомого телеведучого? 

Ніхто ж не копирсається у його особистому житті так вміло як він "розгрібає" долі інших.

Олексій познайомився зі своєю дружиною Ольгою на роботі, через рік вони одружилися. Як зізнався ведучий, подружнє життя було дуже цікавим експериментом.

«Олечка психолог і соціолог, займається наукою. Вона незвичайна жінка і справжня розумниця — захистила докторський ступінь в Америці. Завдяки їй я дуже багато знайшов і зрозумів », — поділився Олексій Суханов.

Популярне: “Залучимо і ФБР, і Скотланд-Ярд”: Що ще готує ГПУ для Саакашвілі

Та з невідомих причин пара, що прожила у щасливому шлюбі 13 років розбіглась. Інформацію про розлучення Суханова ЗМІ оприлюднила ще два роки тому, та незважаючи на такий розвиток подій Олексій тепло відгукується про свою колишню дружину.

" Ми розійшлися. Життя так розпорядилося, що довелося розлучитися, — розповів телеведучий під час своєї передачі "Кулінарна академія Олексія Суханова". — Відверто можу сказати, що в шлюбі з Ольгою я був абсолютно щасливий. Вона — прекрасна людина. Ми прожили разом 13 років, і, повірте, це час було для мене справжнім подарунком долі."

На жаль, у Олексія і Ольги не має дітей. Мабуть і розлучатися було простіше. На даний момент у чоловіка немає дами серця. Увесь свій вільний час Олексій присвячує роботі, а дома його завжди чекає вірний собака.