Новини про зірок
Подобається

«Я себе «втопив»: Віталій Козловський відверто про життя після скасування весілля

13/12/2017     Автор: Яна Романська
«Я себе «втопив»: Віталій Козловський відверто про життя після скасування весілля

Цікавими подробицями співак поділився з журналістами на зйомках новорічного "Вечірнього кварталу", передає Корупція.Стар

Популярне:  Зникла ще 4 грудня! Знайшли тіло зірки скандального реаліті-шоу, подробиці приголомшують

Про особисте життя і колишню наречену

"Зараз велика кількість роботи, в якій я себе "втопив". У мене проходить тур по Україні. Завдяки роботі я можу не згадувати про те, що зовсім нещодавно моє особисте життя пішло під уклін (Козловський нещодавно розлучився зі своєю нареченою.– ред.). З іншого боку, за цей період часу я записав шість нових пісень, правда, жодну з них поки не випустив", – каже співак.

Стосунки з колишньою коханою Віталій порівняв з кораблями в морі: "Ми ніби різні кораблі пливли по нашому морю, про що я співав у пісні, в різні боки". Зараз, за словами Козловського, його колишня наречена проживає в іншій країні.

На питання про те, чи готовий він до нових стосунків, співак відповів: "На все свій час і все приходить тоді, коли воно має відбутися. За великим рахунком, про такі речі вголос не говорять. Це переживають особисто або діляться з близькими людьми".

Про корпоративи і заробіток

"В цілому вистачає. Не скаржуся", – відповів Козловський на питання про гонорари.

За його словами, корпоративів в цьому місяці не так багато, в порівнянні з минулим роком, коли в 20-х числах грудня графік був щільнішим.

Про плани на Новий рік

"Все вже готово, речі зібрані. Новий рік святкуватимемо з концертом, в одному з клубів Одеси". 

Про подорожі

Після Нового року Віталій планує поїхати на Різдво до батьків, до Львова. У цьому році співак став виїзним (довгий час через суд з Ігорем Кондратюком співак не міг виїжджати з України – Ред.).

Незабаром Віталій хоче відвідати Париж і Амстердам.

Про пісн

"Дуже важливо подумати чи варто вибирати ту чи іншу композицію до репертуару, бо ж вона може плавно перетекти в твоє особисте життя. Про що співаємо, те і в житті відбувається. Це як мантра. Проговорюється тисячу разів і це трапляється", – помітив Козловський.

Найнезвичайніший новий рік

"Ми були на великому корпоратив в Дніпрі ще з кількома артистами. За нашим дружним, величезним столом, в гримерці, закінчилося шампанське. Я сказав, що Новий рік не повинен закінчуватися так рано, тому попросив, щоб нам виділили машину. Всі водії були напідпитку, крім водіїв швидкої допомоги. І ми поїхали купувати шампанське на швидкій до поки ще відкритих продуктових магазинів. Це було дуже круте свято. Я тоді започаткував традицію записувати свої бажання на папірці, потім підпалювати їх, а попіл розмішувати в шампанському, і його потрібно швидко випити. Так у мене збулися всі три бажання!" – згадує Віталій.