Новини про зірок
Подобається

«Разом вийшли в світ»: Нікіта Панфілов вперше показав дружину

13/12/2017     Автор: Яна Романська
«Разом вийшли в світ»: Нікіта Панфілов вперше показав дружину

Кінокомпанія «Амедіа», яка займалася виробництвом серіалів «Моя прекрасна няня» і «Не родись красивой», відзначила 15-річчя, передає Корупція.Стар

Популярне: Зникла ще 4 грудня! Знайшли тіло зірки скандального реаліті-шоу, подробиці приголомшують

Вчора в Москві пройшла вечірка, присвячена 15-річчю «Амедіа». Привітати керівництво і співробітників кінокомпанії зі святом прийшли Дарина Мороз, Олександр Рева, Анастасія Заворотнюк, Іван Жидков, Неллі Уварова, Марія Шумакова і багато інших. Спеціальним гостем вечора став голлівудський режисер і продюсер Бретт Ретнер, який прилетів до Москви, щоб обговорити можливу співпрацю з компанією.

У числі запрошених був також Микита Панфілов. Актор з'явився на світському заході в компанії своєї дружини Ксенії Соколової. Закохані разом більше року, але побачити їх на публіці — велика рідкість. Микита Панфілов не любить афішувати відносини, проте в одному з інтерв'ю журналу ОК! він розповів, що дружина була послана йому долею.

«Наша зустріч з Ксенією взагалі доленосна. Я просто щасливий, що вона настільки щира і добра людина, що вона вимоглива більше до себе, ніж до мене. Я іншої такої людини ніколи не зустрічав. Ксенія ніжна, трепетна, її хочеться оберігати і захищати. Ще на першому побаченні я зрозумів, що це моя людина, другої такої я не знайду, це подарунок богів ».