Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 грудня

13/12/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 21 грудня

 Овен

Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки хвилинні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, прямо на ходу вирішуючи, яку справ важливіше і хто з оточуючих по-справжньому потребує допомоги.

Телець

Притаманна цьому дню нетерпимість до зовнішніх проявів активності можуть ускладнити взаємини з партнерами і колегами по роботі. Не виключено, що помилки і невдачі цього дня на робочому терені знищать вас у відчай або розчарування в оточуючих людях.

 Близнюки

В цей день сприятливо починати навчання і роботу з інформацією. Сьогодні ваш мозок буде найбільш активний і сприйнятливий. Організм буде легко вбирати енергію Місяця і у вас з'явиться багато сил для початку будь-яких справ.

Рак

Сьогодні будь-які починання обіцяють бути дуже успішними. Бути може, вас буде дивувати інертність оточуючих, але ви зумієте знайти потрібні слова, щоб розкачати їх і запалити своїми ідеями.

 Лев

Багато хто сьогодні можуть випробувати ускладнення з друзями та партнерами. Потрібно уважно стежити за виконанням угод, поводитися мудро і тактовно. Якщо вам вдасться дотриматися цих правил, то день може виявитися досить благополучним. Цього дня може значно зміцниться ваш авторитет.

 Діва

Сьогодні всі думки і плани будуть відрізнятися надзвичайною глибиною і яскравістю. І неважливо, що ці ідеї ледве чи коли-небудь втіляться в реальність. Помріяти, зрештою, теж буває корисно. Цей день обіцяє подарувати чимало щасливих хвилин тим, хто володіє творчою фантазією. Втім, і для решти день буде досить непоганий.

 Ваги

Можливо, сьогодні у вас буде погане самопочуття, так і перешкоди у справах будуть виникати один за іншим. Що ж, якщо не вдається вирішити якесь питання, спробуй ті схитрувати. Приділіть увагу дітям, зустріньтеся з друзями, будьте активні і привітні.

 Скорпіон

Відмінний день для того, щоб донести до потрібних людей важливу для вас інформацію або отримати її. Сьогодні вам легко буде домовлятися. Тому сміливо призначайте ділові зустрічі і переговори. А от у питанні фінансових вкладень сьогодні навряд чи пощастить. І не варто брати кредити і гроші в борг навіть у самих близьких людей.

 Стрілець

Сьогодні у вас буде поступово наростати внутрішня незадоволеність, дратівливість і примхливість. Виною всьому не дуже гарне самопочуття. У першій половині дня утримайтеся від алкоголю і обмежте спілкування, щоб не стати винуватцем палкої суперечки.

 Козеріг

Можливо, сьогодні вам представиться можливість обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато чого залежати. Тільки не треба рубати з плеча, краще відразу ретельно зважити всі «за» і «проти». Завдяки загострилися аналітичним здібностям ви зумієте все продумати і передбачити.

 Водолій

Якщо сьогодні вам запропонують новий проект, то перш ніж прийняти рішення, чи варто все ретельно продумати. Постарайтеся сьогодні, не втрачати рівноваги і не вживайте алкоголь. Сьогодні можливі сварки між закоханими, або непорозуміння в сімейних стосунках.

 Риби

Сьогоднішній день дуже нестабільний в емоційному плані, що може принести вам чимало несподіванок і сюрпризів. Протягом дня періоди спокою можуть несподівано змінюватися бурхливою діяльністю. Можливі різкі перепади настрою і навіть дивні почуття і бажання.