Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18-24 грудня

13/12/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 18-24 грудня

ОВНИ. Ви перейшли на новий виток духовної еволюції, йде модернізація ідеалів, стереотипів світорозуміння. Навколишнє середовище сприймається в абсолютно інших фарбах, а все, що вичерпало свій моральний ресурс, руйнується і відмирає, звільняючи місце для нових творчих, романтичних, ділових інтересів. Інформаційні струмки потечуть звідусіль, Всесвіт розкриє двері криниць багатого чужого досвіду, беріть, розумно користуйтеся і мудрішайте!

ТЕЛЬЦІ. Реальність диктує свої жорсткі правила, і проти них не попреш. Як досягти гармонії між її вимогами і власними бажаннями? Питання стане гостро, змусивши балансувати між багатовекторним "хочу" і догматичним "потрібно", перевтілитися в затятого економіста і розважливого господаря, щоб дати поштовх сімейному бізнесу, заробити грошей і ефективно їх інвестувати.

БЛИЗНЮКИ. Ви потрібні всім! Не дуже розпиляйтеся, економно розподіляйте сили, тому що в клопотах за чужими проблемами ризикуєте пустити під укіс особисте життя. Подружні стосунки набирають інтенсивні обороти, і тут кожна мить на вагу золота. Позбавляйтеся від давніх образ, мудро з любов'ю склеюйте розбиті горшки і віддайте кермо влади обранцеві, нехай "рулить" і реалізує власні задуми! Ваш союз повинен стати еталоном шляхетного партнерства, адже без цього створити благословенну домашню обитель, що є першочерговим завданням, не вдасться.

РАКИ. Трудовий марафон у розпалі. Як діловий партнер і фахівець ви досягли досконалості, майстер на всі руки. Можете дати фори ледарям і дилетантам, взявши олімп ділових досягнень як кількістю, так і якістю. Втім, і плата повинна бути еквівалентною, не "продавайтеся" за дешево, торгуйтеся з працедавцями, такі цінні кадри завжди в ціні. І вони розщедряться. Зараз кожна хвилина на вагу золота, а балаканина на порожні теми з людьми – це лиходійство проти дорогоцінного часу.

ЛЕВИ. Ваше серце – це полум'яний мотор, якщо воно бажає святкового феєрверку, не стримуйте цей прекрасний порив, упірніть у вир романтичних розваг! Це золота пора енергетичного, творчого, сексуального розквіту. Але час так швидко змінюється, поспішайте насолодитися.

ДІВИ, сім'я – це храм вашої духовності, тут ви еволюціоніруете, черпаєте зерна небесної мудрості. Поважайте домочадців, підходите до вирішення проблем з філософським "аршином", тому що від цього залежить особисте щастя. І неодмінно любіть їх всім серцем, незважаючи на вади і недоліки! У професійній сфері не зосереджуйтеся на посадових регаліях, а проявляйте винахідливість, рухайтеся в ногу з часом, освоюючи прогресивні технології. Це запорука матеріального процвітання.
Інстинкт командира реалізуйте з користю для справи, але власні інтереси поставте на перше місце.

ТЕРЕЗИ. Ви чарівні, привабливі, подобаєтеся людям, що сприяє до адаптації в будь-яких обставинах, двері щастя всюди відкриті. Віртуозно змусити танцювати публіку під свою дудку, загітувати за високу ідею – майстер на всі "сто". Життєва мудрість, практицизм плюс висока ерудиція, ділова обізнаність здатні творити чудеса успіху там, де процвітає нехлюйство і безграмотність.

СКОРПІОНИ. Якщо хочете побільше заробити і горите трудовим ентузіазмом, ловіть вигідне ділову пропозицію або рентабельне замовлення, фінансові джерела для вас відкриті. А ось з важливими покупками складніше. Слід тримати руку на матеріальному пульсі, збалансувати прибутки і витрати, щоб грошові надходження не перевищували витрати.

СТРІЛЬЦІ. Ви блискучий політик, рухаєтеся в передніх рядах соціуму, зачаровуючи публіку, яскравість персони нічим не затьмарити! Відчуття істинної внутрішньої свободи є потужним двигуном, але якщо він "барахлить", швидше за все, не втихомирили апломбне Его, а потрібно!

КОЗЕРОГИ. Для оточення ви – зразок мудрого наставника. Щоб відповідати цій "планці", потрібно пізнати вищу істину, побути відлюдником. Адже в громадській метушні налаштуватися на Божественну хвилю складно.

ВОДОЛІЇ. Ви улюбленці фортуни, плюс до всього ще сексуальні, чарівні. Золотий козир для облаштування сердечних справ на вищому рівні. Але за умови, що ви є альтруїстом (егоїстів чекають страждання), тоді вас будуть любити всім серцем, щиро, до самозабуття! І ніякі сумніви не повинні затьмарити сяйво взаємних почуттів.

РИБИ. Уникайте маніпуляцій людьми, дотримуючись правила "не нашкодь". Трудовий марафон у розпалі, де, натискаючи на професійні педалі й завзято захищаючи бізнесові, кар'єрні рубежі, ви досягнете мети. Головне, щоб нинішня діяльність відповідала професійному покликанню, сприяла творчій самореалізації. Якщо в діловій команді є конкуренти, подружіться з ними. Об'єднуючим стимулом на тлі матеріальних інтересів стане дружба. Суперник, який вам симпатизує або любить, не здатний робити капості.