Новини про зірок
Подобається

Золота русалонька! Як молоденька дружина Миколи Тищенка «переплюнула» всіх українських селебрітіс на червоній доріжці

12/12/2017     Автор: Яна Романська
Золота русалонька! Як молоденька дружина Миколи Тищенка «переплюнула» всіх українських селебрітіс на червоній доріжці

Дружина ресторатора Миколи Тищенка Алла Барановська, яка зачарувала фотосесією з крихітним сином, розповіла про їх доленосну зустріч, передає Корупція.Стар

Популярне: У них свято вже було! З’явилося фото ведучих каналу 1+1 з новорічного ролику, вони нереально розкішні

Виявляється, Микола сподобався Аллі не відразу. Пара познайомилася, коли Барановська приїхала брати інтерв'ю у Тищенко. Тоді Алла і її подруга робили журнал в рідному місті дівчини Донецьку.

За словами Алли, вона не дуже хотіла спілкуватися з Тищенком, але її подруга наполягла, мовляв, це підніме рейтинг їх журналу.

"Я пам'ятаю момент знайомства. Виходить Коля, це було після зйомок програми, і такий щасливий у нього вигляд! Я питаю, чому такий настрій хороший, а він у відповідь: "Клас! Довів її до сліз". Це він про когось з учасниць. Я думаю: "Що ж це за людина така? Довів до сліз жінку і радіє. Яким же треба бути ненависником жінок! "Настрій зіпсувався, вже не хотілося ніякого інтерв'ю", — згадала Алла.


Тищенко запевнив, що Алла йому сподобалася відразу, але, за словами дівчини, ресторатор себе ніяк не виявляв.

Нещодавно пара з'явилася на червоній доріжці M1 Music Awards, де Алла зачарувала своєю розкішною сукнею.

Надеюсь, через пару лет у нас в стране не придётся некоторым девушкам объяснять, что залакированный объёмный дом на голове не всегда уместен, так же как красные губы с яркими глазами)) Только естественный, вычесанный объем, акцент только на глаза, либо на губы! Время идёт, стиль меняется, мир развивается))) Не бойтесь быть собой! Закрытый туфель под такое платье в пол перечеркнет весь ваш образ, исключение для меня только беж.лодки)) Ну а пока поделюсь ещё одним фото с красной дорожки M1 Music Awards) P.s. Верю, что фотоотчеты в открытом доступе Западных дорожек помогут нам хоть изредка любить не как у всех и забыть о платформе-каблуке под вечерние платья в пол??))Хотя, вчера разные образы встречала , может, это я отстала от жизни и заработалась? Спасибо, у меня все))) Налетайте, я готова ?? #однапротивмирагламура?

Публикация от Alla Baranovskaya (@allabonya)

Вчера приехали после премии домой, ввалились без сил на диван, я лопаю калорийный, но такой вкусный бургер, а муж говорит фразу, которую повторяет почти каждый вечер)) В силу цензуры профиля не могу дословно цитировать ? И у меня прям дежавю)) Жизнь как День Сурка, только активного сурка? Все куда-то бежим, спешим. А так не успел оглянуться и трое детей? Время, можно чуть помедленнее ? #m1musicawards photo @orest.com.ua

Публикация от Alla Baranovskaya (@allabonya)