Новини про зірок
Подобається

«Стільки років разом і досі щасливі»: Тільки погляньте на дружину Олександра Пікалова. Вони не дарма разом

12/12/2017     Автор: Яна Романська
«Стільки років разом і досі щасливі»: Тільки погляньте на дружину Олександра Пікалова. Вони не дарма разом

Як і у багатьох інших сучасних молодих акторів початок творчої біографії Олександра Пікалова був пов'язаний з участю в КВН під час навчання в Криворізькому технічному університеті. В душі він завжди був артистом, і тому за отриманою спеціальністю гірничого інженера-подземщика не пропрацював жодного дня, передає Корупція.Стар.


У 1998 році Олександр увійшов до складу команди «95 квартал», і це стало початком не тільки нового ступеня його кар'єри, а й принесло зміни в особистому житті. Вони з дружиною Іриною побралися. Дружина Олександра Пікалова Ірина Михайличенко теж учасниця «Кварталу», а їхні стосунки зав'язалися завдяки випадку.

Ірина прийшла в студентський театр мініатюр «Безпритульний», яким тоді керував Олександр. Вона була ученицею дев'ятого класу середньої школи, але їхні стосунки зав'язалися значно пізніше. 

Олександр розповідає, що до його майбутньої дружини спочатку залицявся його приятель, який потім познайомився з іншою дівчиною і на побачення з Іриною попросив сходити Олександра. Їх побачення затягнулося настільки, що дівчина запропонувала Сашкові залишитися, тому що жила вона в неблагополучному районі, де можна було нарватися на великі неприємності при зустрічі з хуліганами.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

Роман майбутнього подружжя розвивався стрімкими темпами, і дуже скоро вони стали жити разом. Дев'ять років дружина Олександра Пікалова жила з ним у цивільному шлюбі, але це не заважало їх сімейному щастю, як і те, що деякий час їм доводилося жити у батьків Ірини. Ця сімейка виявилася не тільки веселою, але і гучною — іноді репетиції команди супроводжувалися шумом, піснями і танцями. А все це відбувалося у батьківському будинку Ірини. Але розуміння і підтримка дружини згладжувала всі "гострі кути" непорозумінь.

І от коли Олександр з друзями вирішує перебратися до столиці і відкрити новий проект "Квартал 95" вони нарешті узаконюють свої стосунки. Їх весілля проходило в оточенні лише найближчих родичів і друзів, а важливе торжество вони оплатили собі самі. Весілля пройшло чудово і запам'яталося дружині Олександра Пікалова на все життя. До Києва слідом за чоловіком Ірина перебралась не відразу, а тільки через півтора року, коли в Олександра з'явилися гроші на оренду квартири.

У 2006 році в молодій сім'ї сталося поповнення — на світ з'явився маленький Михайло. Уже в трирічному віці він почав проявляти підвищену цікавість до перегонів «Формули-1». Як то кажуть: "Яблучо від яблуньки не далеко котиться" швидше за все, це сталося під впливом Олександра — завзятого мотоцикліста й автомобіліста. 

Артист зізнається, що теж з самого дитинства захоплювався технікою і у нього завжди були старенькі мотоцикли.

Ірина супер жінка! У неї вистачає часу і на сім'ю, і на роботу — Ірина теж учасниця «95 кварталу». Ритм їхнього сімейного життя не дозволяє їм розслаблятися — вони в постійних роз'їздах і часу завжди обмаль. Проте, вони щасливі, що майже весь час проводять разом, і навіть син Міша практично завжди поруч. 

Сім'я Пікалова зізнається, що прагне заробляти багато грошей. Ми щиро бажаємо цій родині процвітання і взаємопорозуміння, вони ж така чудова пара.