Новини про зірок
Подобається

«Приховане життя» Тіни Кароль: Усе, що ви не знали про улюблену співачку

12/12/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Приховане життя» Тіни Кароль: Усе, що ви не знали про улюблену співачку

Тіна Кароль зараз широко відома не тільки в Україні, але й за її межами. Її фан-клуб відрізняється помітною активністю, енергією і неймовірною підтримкою свого кумира. Але шлях Тіни до сьогоднішнього успіху був дуже нелегкий, а боротися доводилося на кожному етапі кар'єри і життя. 

Як улюблена мільйонами талановита красуня дісталася до вершини своєї цілі і чому їй довелося стати сильною і незалежною, щоб впоратися з усіма труднощами на своєму шляху? 

Популярне: Віра Брежнєва одягнула шикарну сукню з екстримальним розрізом

Дитинство Тіни Кароль 

Справжнє ім’я Тіни Кароль Тетяна Григорівна Ліберман. Народилася в січні 1985 року в далекому і холодному Магадані. У невеликому північному містечку Оротукан. Батьки Тані Григорій Самуїлович Ліберман і Світлана Андріївна Журавель інженери, працювали і ростили майбутню зірку і її старшого брата Станіслава. 

Тому, коли дівчинці виповнилося сім років батьки переїхали до Івано-Франківська, звідки родом мама Тіни. Тут вона, крім загальноосвітньої школи, закінчила і музичну, і ще під час навчання була активною учасницею численних концертів і театральних постановок, в яких їй завжди діставалися головні ролі. 

Перші кроки до завітної мрії 

Після школи Тіна Кароль поступила до Київського вищого музичного училища ім. Глієра, а незабаром, за порадою одного з педагогів, стала солісткою Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. У той період Таня отримала першу, нехай і локальну, славу. Це була перша сходинка кар'єрних сходів професійної виконавиці. 

Паралельно музичній освіті, Тіна отримала спеціальність менеджера і логіста, закінчивши Національний Авіаційний Університет України. 

У 2005 році Кароль отримала першу широку популярність у пісенному конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі. Там Тіна не тільки зайняла призове друге місце, а й виграла спеціальний приз примадонни російської естради Алли Пугачової в розмірі 50 тисяч доларів. 

Отримані від Пугачової гроші Тіна витратила на поштовх своєї сольної кар'єри. У цьому ж році вона зняла свій перший кліп на пісню «Вище неба». І після першого хіта Тіни люди з усієї країни заговорили про нову зірку українського шоу-бізнесу. 

Творчий шлях Тіни Кароль 

Творча кар'єра Кароль розвивалася великими кроками. Уже в 2006 році Тіна Кароль взяла участь у знаменитому конкурсі «Євробачення», який відбувся у Греції. Яскраве виконання композиції «Show me your love» запало в душу мільйонам європейських глядачів, а елементи українського фольклору в піснях, танцях і костюмах додали виступу особливу родзинку. 

Співачка зайняла 7 місце за результатами голосування, але багато хто оцінював її набагато вище. 

Через деякий час після приїзду з Греції Кароль випустила перший диск, який назвала «Show me your love». До якого увійшли пісні англійською мовою. Альбом отримав статус «золотого». 

У 2007 співачка розлучилася зі своїм першим продюсером і його командою і стала працювати з Євгеном Огіром. У вересні того ж року Тіна стала найпопулярнішою співачкою і найкрасивішою жінкою країни. Наприкінці року Кароль провела свій перший Всеукраїнський гастрольний тур під назвою «Полюс тяжіння». Пізніше випустила однойменний третій альбом, який отримав статус «платинового». 

Тіна Кароль біографія 

У 2009 році Кароль стала Заслуженою артисткою України, чим підняла свою професійну кар'єру на ще один щабель вище. 

2011 р. спробувала себе в ролі ведучої українського музичного шоу «Майдан's». Деякий час до цього працювала телеведучою проекту «Танці з зірками» та двічі нагороджувалася премією «Телетріумф». Останні роки співачка активно гастролює по країні і за її межами, де Тіну зустрічають тисячі її фанатів по всьому світу. У 2012 році стала одним із наставників популярного шоу «Голос. Діти», який і залишається до сих пір.

У 2016 році співачка подарувала своїм шанувальникам світову прем'єру пісні «Перечекати». Також Тіна Кароль випустила новий музичний альбом «Інтонації», а також розпочала всеукраїнський тур «ТІНА», який стане наймасштабнішим для співачки: артистка виступить у 35 містах України, давши 55 концертів. 

Особисте життя української співачки 

У 2007 році Тіна почала співпрацювати з новим продюсером Євгеном Огіром. Спочатку це були тільки ділові стосунки, які швидко переросли спершу в дружні, а потім і в ближчі. Євген виявився поруч з Тіною, коли вона переживала нелегкі часи через величезні навантаження, складнощі з продюсером у співачки загострилася хвороба, і бізнесмен Огір надав їй велику підтримку, а незабаром сам став її продюсером.

А вже в січні 2008 року вони таємно одружилися. Також вони обвінчалася в Києво-Печерській Лаврі і перший час молодята не хотіли ділитися особистим з широкою громадськістю, але через час все ж відкрили правду про свою любов, якій могли позаздрити більшість людей. Через 9 місяців після весілля у пари з'явився малюк, якого назвали Веніаміном. 

Шлюб Кароль і Огіра для багатьох здавався неймовірно чистим, міцним і гармонійним на тлі нескінченних скандалів, зрад і частих розлучень в шоу-бізнесі. Але недовго тривало їх сімейне щастя. Саме страшна новина про невиліковну хворобу Євгена Огіра дуже шокувала всіх друзів і шанувальників співачки. Діагноз був незворотнім — рак шлунка.

Коли Тіна з чоловіком дізналися про його хворобу, вони не опустили руки і до останнього намагалися її перемогти. Вони не хотіли вірити в те, що все закінчиться так трагічно. Після смерті Євгена Тіна повністю закрилася від навколишнього світу не давала інтерв'ю і зовсім не з'являлася на публіці. Своєму чоловікові Тіна Кароль присвятила свій п'ятий альбом під назвою«Пам'ятаю». Зараз співачка всю свою любов присвячує синові Веніаміну, який часто з'являється на її концертах і всюди супроводжує зіркову маму. 

Веніамін Огир дуже схожий на маму і батька одночасно і є найбільшим щастям в житті зірки. Тіна Кароль відома теплими відносинами зі своїми фанатами, які підтримують її всіма можливими способами. Шанувальники зірки з різних куточків світу влаштовують флешмоби, готують масові вітання, задаровують квітами і співають в унісон разом з кумиром, а Тіна, в свою чергу, завжди залишається сфотографуватися з шанувальниками після концертів, влаштовує з ними зустрічі та невпинно дякує за підтримку.