Новини про зірок
Подобається

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко підкорює Нью-Йоркську Кіноакадемію

12/12/2017     Автор: Яна Романська
Популярна телеведуча Регіна Тодоренко підкорює Нью-Йоркську Кіноакадемію

Популярна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко вирушила до Америки, щоб закінчити факультет кінорежесури в Нью-Йоркській Кіноакадемії, передає Корупція.Стар.


30 листопада найвідоміша мандрівниця Регіна Тодоренко приголомшила своїх шанувальників заявою про те, що залишає популярний тревел-проект. У своєму зверненні ведуча розповіла, що мріє закінчити Нью-Йоркську Кіноакадемію за фахом "кінорежисер" і незабаром вирушить до Лос-Анджелеса, де знаходиться філія знаменитої установи. Так, Регіна переїхала в "місто ангелів" і розпочала навчання.


"Через тривалий політ я запізнилася на свій перший навчальний день і пропустила орієнтаційний предмет, на якому нам розповідали, чому ми навчимося за ці дві місяці, показували, де і які аудиторії знаходяться, — розповіла телеведуча. — Моя перша лекція почалася зі сценічної майстерності. У мене трохи дивний викладач, але внастільки творчий, так захоплююче розповідає про свій предмет, що відразу хочеться творити і писати геніальні сценарії під його керівництвом.

Так я і написала свій перший сценарій. Він не великий. Це сценарій про перше побачення. Мене похвалив викладач, сказав, що це дуже хороша ідея, що сценарій вийшов цікавим і його час втілювати в життя.

Уже з першого заняття на режисурі в нас запитували, які фільми ми хочемо знімати, так як після закінчення курсу ми повинні будемо зняти чотири короткометражки".


Крім основних предметів, таких як кінорежисура, монтаж, операторське та акторське мистецтво, студенти проходять ще й курс кінопродюсера.

Популярне:Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі


"Заняття в Кіноакадемії проходять щодня по 10-12 годин, — поділилася Регіна. — Мені дуже пощастило з педагогами. Вони намагаються досить доступно і зрозуміло пояснити, як працює режисер на майданчику, які в нього завдання і обов'язки. Як працює продюсер, які виконує функції, звідки беруться гроші на стрічку. Днями ми вже розпочнемо знімати свої перші шматочки майбутнього фільму"!