Новини про зірок
Подобається

Макс Барських вперше показав спільне фото з батьком, а вони стільки не бачились

12/12/2017     Автор: Яна Романська
Макс Барських вперше показав спільне фото з батьком, а  вони стільки не бачились

Макс Барських презентував документальний пластичний етюд про стосунки зі батьком.

"Февраль" — чергова спільна робота співака з режисером Аланом Бадоєвим. Однак, вона відкриває артиста з абсолютно іншого боку, передає Корупція.Стар.


Документальний етюд розповідає особисту історію артиста про затяжний період холоднечі між двома близькими людьми — батьком і сином.

Зйомки проходили під час роботи над відеоматеріалом на пісню "Февраль". Спеціально для цього на знімальний майданчик був запрошений батько Макса Барських, з яким співак не спілкувався з 11 років: артист виріс в родині, де діти знали тільки любов матері.

Популярне : Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

У перші хвилини зустрічі Макс зробив батькові чай і ввів його в курс справи — показав, як працювати на камеру. Усе розвивалося природно і спонтанно. Я імпровізував, відштовхуючись від двох героїв, постійно ускладнюючи їм завдання, зближуючи їх. І в якийсь момент в павільйоні відбулася магія — на перший план вийшли емоції. Не помітити їх було неможливо: вся група, затамувавши подих, спостерігала за тим, як двом рідним людям було складно довіритися і зробити перший крок один до одного,

— поділився враженнями від роботи Алан Бадоєв.