Новини про зірок
Подобається

Залишила 2-місячного сина вдома: Яна Глущенко поїхала на гастролі

11/12/2017     Автор: Яна Романська
Залишила 2-місячного сина вдома: Яна Глущенко поїхала на гастролі

Не так давно улюблениця українських телеглядачів Яна Глущенко стала мамою, однак тривалої декретної відпустки, передбаченої законом, у неї не було, передає Корупція.Стар.


5 жовтня 2017 року, всього 2 місяці тому, актриса «Дизель шоу» Яна Глущенко народила первістка. Зазвичай після цієї важливої події молоді матусі на час залишають свою роботу і повністю занурюються в світ батьківських турбот.

Але для новоспеченої активної матусі цей варіант абсолютно не підходить! Їй не терпиться повернутися в свій проект Dizel show, учасницею якого вона є. Після рішення організаторів студії відправитися в далекий закордонний тур Яна не стала відмовляти собі в задоволенні, і зважилася на таку пригоду.

Незважаючи на всі хвилювання і клопоти, пов'язані з поїздкою, Яна Глущенко радісно відрапортувала своїм шанувальникам: «Dizel show в Лондоні», опублікувавши при цьому фотографію, зроблену близько класичної червоної телефонної будки.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої чином на модному показі

Також знаменитість не могла не зробити фото на пам'ять з Тауерським мостом — однієї з головних туристичних визначних пам'яток Лондона.

«Tower of bridge ❤️❤️❤️ Dizel спеціально привезли сніг !;))) # dizelshow # дізельшоу #tower #towerbridge # гастролі # лондон # гастролілондон # актриса # янаглущенко # ялюблюсвоюработу # london», — прокоментувала вона знімок.

«Хлопці, ви супер !!! Яночка, добре вам всім виступити і відпочити !!! Я вас всіх обожнюю !!! »,« Класно. Яна Вікторівна, підтримала тренд, фотографія в Лондоні у червоній телефонній будки », — залишили шанувальники свої коментарі.