Новини про зірок
Подобається

Правила здорового харчування від Аніти Луценко

11/12/2017     Автор: Яна Романська
Правила здорового харчування від Аніти Луценко

В рамках форуму від Elle, Аніта Луценко, професійний тренер, а також ведуча проекту "Зважені та щасливі" поділилася головними принципами харчування, які допоможуть вам завжди тримати себе у формі, передає Корупція.Стар.


Аніта Луценко: "Вибір їжі повністю відбивається на нашому способі життя і на те, про що ми думаємо".

Очевидне правило — не їсти жирне. Однак варто пам'ятати, що, наприклад такий корисний продукт, як сир — теж жирний. "У ста грамах сиру міститься шістдесят грамів жиру", — зауважила Аніта. Таким чином, за день з'їдати можна приблизно 40 гр. сиру. До жирного віднесемо і насіння з горіхами. "Якщо ви хочете схуднути — виключіть горіхи. Якщо ви у відмінній формі і у вас немає такої мети, то жменю горіхів можна собі дозволити", — пояснила ведуча "Зважені та щасливі".

Одній людині необхідно стільки грамів жиру в день, скільки він важить. Якщо хочете схуднути, вживайте стільки жиру скільки ви хотіли б важити.

Складно відмовитися від цукру, але спробуйте хоча б 14 днів обійтися без нього. Далі вам буде легше відвикнути їсти солодке кожен день.

Запам'ятайте: щоб заправити салат досить взяти столову ложку масла, а не поливати його з пляшки (як роблять це багато).

Ще одне правило: устигайте лягати спати вчасно, щоб вас не тягнуло поїсти в 10 вечора. Їмо за 3-4 години до сну. Їжа -80% успіху в процесі схуднення.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої чином на модному показі

Дотримуючись правильного харчування або сидячи на дієті, ми часто готуємо собі рис. Аніта радить їсти саме рис басматі. За її словами, басматі не утворює непотрібну слиз в організмі, на відміну від інших сортів рису.

Нормальний обсяг шлунка 500 мл. Як кажуть в Індії, необхідно залишати в шлунку ¾ порожнього місця, а ¼ частина шлунка повинна бути наповнена повітрям, щоб розпалити вогонь травлення, по-моєму все логічно. Не їжте під зав'язочках ", — говорить Аніта.

Між основними прийомами їжі, не забуваємо влаштовувати перекушування. Чим можна перекусити: темний тост з авокадо, йогурт і фрукт (крім банана), рол з куркою, печене яблуко, яйце з гречкою і помідором, сир зернистий і помідор, хліб з сиром.

І останнє правило: калорії потрібно їсти, а не пити. Тому, та ж чашка капучіно теж буде вважатися перекусом.