Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських розридалася в прямому ефірі. Дізнайтесь причину

11/12/2017     Автор: Яна Романська
Настя Каменських розридалася в прямому ефірі. Дізнайтесь причину

Настя Каменських вразила всіх своїх фанатів своєю емоційністю. На врученні найпрестижнішої української премії співачка розплакалася, коли отримувала нагороду «За внесок в національну індустрію», передає Корупція.Стар.


Ведучий шоу так розгубився, що йому довелося обійняти Настю і прошепотіти на вухо кілька підбадьорливих слів.

"Боже мій! Це так приємно, я вам передати не можу! — сказала Настя, трохи оговтавшись від перших емоцій. — Я плачу від щастя, тому що ці 11,5 років з Потапом ми дарували вам радість і намагалися придумувати такі пісні, щоб у вас було тільки гарний настрій. Потап, я тебе вітаю, ми з тобою — крутий дует, який ще покаже! »


Незважаючи на те, що місяць назад Потап і Настя оголосили про припинення спільної діяльності і вже представили на суд шанувальників свої сольні проекти, вони не виключають можливості, що повернуться до улюбленого дуету.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої чином на модному показі

Чи не замовкають чутки і про те, що насправді Потап і Настя з недавніх пір також чоловік і дружина. Самі артисти ці чутки ніяк не коментують. Достовірно відомо лише про те, що зі своєю першою дружиною Потап офіційно розлучився ще три роки тому, а з Настею вони щоранку разом роблять пробіжку в одному з парків Києва.