Плітки
Подобається

«Малюк росте як на дріжджах!»: Віталій Козловський показав сина

11/12/2017     Автор: Яна Романська
«Малюк росте як на дріжджах!»: Віталій Козловський показав сина

На своїй сторінці в Інстаграмі Віталій Козловський поділився новою фотографією, на якій він зображений з маленьким симпатичним хлопчиком, передає Корупція.Стар.


Підписав співак це рідкісне фото так:

"На цій картині моєму хрещенику 1 рік і 2 місяці. З тих пір пройшло 2 роки. Малюк росте як на дріжджах! Вчора виступав в Харкові. Перед концертом заїхав в гості до кумів і улюбленої дитини. У Платончика зараз вітрянка, вередує сильно … Шкода бідолаху .. Їду зараз в поїзді і поки не вередував)) і сподіваюся, що вдруге на вітрянку не захворію! Скорішого одужання тобі, мій малюк. PS Люблю, коли гастролі збігаються з можливістю побачити рідних!".

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої чином на модному показі

Ось такими коментарями заповнили стрічку шанувальниці Козловського:

"гарненькі Такі!", "Ви чудові !!!", "Дуже гарні на портреті і в жітті!", "Платону одужання))) А тобі здоров'я і сил))) Красені!" .

 

На этой картине моему крестнику 1 год и 2 месяца. С тех пор прошло 2 года. Малыш растёт как на дрожжах!? Вчера выступал в Харькове. Перед концертом заехал в гости к кумовьям и любимым детям. У Платончика сейчас ветрянка, капризничает сильно…??Жалко бедолагу? Еду сейчас в поезде и пока не капризничаю? и надеюсь, что во второй раз ветрянкой не заболею?Скорейшего выздоровления тебе, мой ❤️ малыш. P.S. Люблю когда гастроли совпадают с возможностью увидеть родных? Спасибо огромное @tatiana_polteva за картину?

Публикация от ♣️Vitaliy Kozlovskiy♣️ (@vkozlovskiy)