Новини про зірок
Подобається

«Впав під час концерту…»: Відомого співака госпіталізували прямо зі сцени

10/12/2017     Автор: Яна Романська
«Впав під час концерту…»: Відомого співака госпіталізували прямо зі сцени

Британський блюзовий музикант Кріс Рі впав під час концерту в британському Оксфорді, після чого був доставлений у лікарню, передає Корупція.Стар

Популярне: Дай Бог їй здоров’я і сили! З’явилася фотографія Руслани з лікарні

Інцидент стався під час його виступу в суботу в концертному залі New Theatre Oxford.

Як повідомляють очевидці, під час виконання однієї з пісень співак раптово схопився за мікрофон і впав на підлогу. Після інциденту Рі був госпіталізований, його стан оцінюється як “стабільний”.

Адміністрація New Theatre Oxford повідомила відвідувачам, що концерт скасовано. Раніше музикант заявляв, що в минулому році переніс інсульт.

Кріс Рі випустив дебютний альбом Whatever Happened to Benny Santini в 1987 році. Перший же сингл Fool (If You Think it’s Over) став популярним в США, зайнявши 12-е місце в Billboard Hot 100 і досягнувши вищої позиції в чарті Adult Contemporary Singles. Вершини свого успіху співак досяг наприкінці 80-х — початку 90-х років спочатку з диском The Road to Hell 1989 року, а потім з платівкою Auberge 1991 року. Зараз на рахунку музиканта вже два десятки дисків.

Нагадаємо, переможець «Євробачення 2017» португалець Сальвадор переніс складну операцію, яка тривала більше чотирьох годин.