Новини про зірок
Подобається

«Особисто я заради Мишка…»: Перша дружина Поплавського розповіла про їхнє сімейне життя сенсаційні подробиці

09/12/2017     Автор: Яна Романська
«Особисто я заради Мишка…»: Перша дружина Поплавського розповіла про їхнє сімейне життя сенсаційні подробиці

Виявляється, перша дружина ректора Михайла Поплавського досі його пам‘ятає. Попри те, що їхнє весілля гуляли 36 років тому, а шлюб протривав всього кілька місяців, навіть першу зустріч жінка пам‘ятає до дрібниць, передає Корупція.Стар

Популярне: Повернулася! Повідомили нову інформацію про доньку Юлії Висоцької

Нині перша дружина ректора "Кулька" Людмила Голімбієвська живе і працює старшою медсестрою в лікарні у рідному селі Великі Трояни Кіровоградської області. Саме там вона і познайомилися зі своїм майбутнім фатальним чоловіком

"Я бігла по містку, а він спускався з гори мені назустріч. На той момент він був директором клубу, а я працювала у лікарні. Ми розговорилися. І зустріч змінила наші життя. Особисто я заради Мишка покинула коханого", — розповідає 56-річна Людмила.

Згодом Поплавський почав організовувати концерти у сільських будинках культури й агітував свою нову знайому брати у них участь. Остаточно ж Михайло підкорив свою пасію "обіцянками відвезти її закордон"…

"Він постійно ходив за мною. А одного разу забіг до мене у кабінет, почав бігати навколо мене і співати пісню "Отвезу тебя я в тундру". Після цього ми довго не тягли і відразу вирішили одружитися", — сміючись, сказала Голімбієвська.

Весілля зіграли 12-го серпня 1973-го року. Тоді Поплавському було 24, а його обраниці — 20. От тільки у шлюбі пара прожила лише півтора роки. Виявляється, Поплавський — ще той провокатор…

У 1973-му році Люда і Мишко відгуляли весілля

"Ми дуже кохали одне одного, але не показували цього. Ми обоє — лідери по натурі. До того ж Міша часто провокував мене на те, щоб я його ревнувала, нервувала. Він намагався мене зломити. Але я не така", — заявила Людмила.

"Тому одного разу я сказала йому, що дві сильні особистості не зможуть нічого побудувати. І запропонувала розлучитися", — згадує Голімбієвська.

У нареченої була сукня гідна майбутнього співаючого ректора 
Розлучення пройшло тихо-мирно і Поплавський виїхав влаштовувати своє життя у столицю. Його ж колишня дружина залишилася у рідному селі. До речі, за словами жінки, співаючий ректор тоді настраждався.

"Я довго плакала і мучилася. Він теж часто приїжджав у село, намагався відновити стосунки. Але на той момент я вже почала гратися з ним так само, як він грався зі мною. Хотіла показати свою гордість!" — зітхає колишня дружина Поплавського.

Врешті Людмила на три роки виїхала в Німеччину. Жінка хотіла зустріти своє щастя, але кохання так і не знайшла. Лише через 10 років вона  знову вийшла заміж і народила доньку. Але і другий шлюб Людмили не задався.

Правда, Поплавський теж знайшов собі другу дружину і "народив" сина.

Та, як з‘ясувалося, остаточно вогонь пристрастей між екс-закоханими не згаснув…

"Напевно, я б змогла почати все заново, якби знову зустріла того Михайла Поплавського, який був раніше. Але на даний момент ми з ним різні люди", — зітхає Людмила.

"Гроші псують людей, хоча про Мішу я такого сказати не можу. І анітрохи не шкодую про ті моменти, які у нас з ним були", — запевняє жінка.

 А згодом Поплавський допоміг вступити у "Кульок" дочці своєї колишньої

Після розлучення Людмила залишилася Голімбієвською, хоча у рідному селі, де вона живе і працює, її досі називають Поплавською. Причепилося.

Та й дочка Людмили від другого шлюбу — Тетяна нині вчиться в аспірантурі Київського університету культури і мистецтв на юрфаці. Як пише газета, вступити в "Кульок" дівчині допоміг саме ректор універу Поплавський. Проте до своєї екс-дружини він так і не навідується.