Новини про зірок
Подобається

Всі її бачать кожного дня: Що відомо про телеведучу Анну Панову і про її особисте життя

08/12/2017     Автор: Яна Романська
Всі її бачать кожного дня: Що відомо про телеведучу Анну Панову і про її особисте життя

Кожного дня Анна Панова розповідає нам найгарячіші новини на телеканалі "Україна". Проте не так багато відомо про цю дивовижну жінку, про її життя і особисте, передає Корупція.Стар.


Свою кар'єру журналіста Анна починала на черкаському телеканалі «ВІККА». Вона впевнено йшла до своєї цілі. Панова починала працювати простим кореспондентом, та згодом стала головним редактором і телеведучою регіональних новин. Після успіху у своїх рідних Черкасах, Анна переходить працювати на центральні канали. У 2014 приєднується до команди телеканалу "Україна". 

Молода і красива жінка, вона любить танцювати і подорожувати. Танцям ще з раннього дитинства віддавала свою душу.  Але нещодавно серйозно зайнялась класичною хореографією. 

«Класична хореографія — це не просто красиво, — розповіла Панова. — Це ще й надзвичайно складно і ефективно для проблемних жіночих зон, які важко підтягти іншими видами тренувань."

Популярне:Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

Щоб тримати себе у формі Анна Панова  не лише танцює, а й захоплюється йогою і духовними практиками. Нещодавно здіснилась мрія телеведучої, вона відсвяткувала свій 37 день народження на Балі.

"Я народилася 7 січня. В Україні в цей час сніжно і морозно, а я дуже люблю сонце і море. Тому вибираю подорож до літа посеред зими. Затишне торжество з найближчими – це найкраще, що може бути."

У Черкасах у Анни Панової залишилися люблячі батьки. На жаль телеведуча не має змоги часто відвідувати своїх близьких. Напружений графік і улюблена робота забирають увесь вільний час.

Щодо особистого життя жінки, воно ще й не склалося. Ні чоловіка, ні дітей у Анни ще немає. Проте її часто помічають у компанії чарівного незнайомця. Весільних дзвонів ще не чути, але ми щиро сподіваємось, що Панова найближчим часом піде під вінець.