Новини про зірок
Подобається

«Покращення» зовнішності?: Як змінилися українські співачки після серйозної пластики

08/12/2017     Автор: Яна Романська
«Покращення» зовнішності?: Як змінилися українські співачки після серйозної пластики

У всьому світі чимало представників шоу-бізнесу витрачають шалені гроші на "покращення" зовнішності. Українські співачки не виняток – зовнішність Ані Лорак, Ірини Білик, Таїсії Повалій та інших зірок зазнали суттєвих змін за останні роки, передає Корупція.Інфо.


Марія Яремчук

Їй лише 24 роки, а співачка, популярність до якої прийшла після участі в "Голосі країни", змінила обличчя "уколами краси" та хірургією до невпізнання.

Популярне: Під Харковом сталася жахлива ДТП, в якій загинула жінка

Помітно, що дівчина суттєво збільшила губи та груди. А також обличчя стало видовжене, очі більш виражені. З колишньою Марією у Яремчук нема майже нічого спільного.

 

Ані Лорак

 

Любителька роботи у Росії Ані Лорак надто радикально зовнішність не міняла. Та все ж вона не втрималась не збільшити губи і груди, "звузити" ніс та "зробити" вилиці.

Сама співачка ж заперечує будь які закиди про те, що вона робила пластику, та їй зовсім не вірять експерти зі сфери пластичної хірургії.

Аліна Гросу

 

22-річну Аліна Гросу, мабуть, і рідним не легко звикнути до оновленої "маленької бджілки". Навіть неозброєним оком видно, як риси обличчя Аліни дуже загострилися. Неприродно "схудли" щоки – Аліна прибрала "грудки Біша", звісно виконавиця збільшила губи, а також ніс став коротшим і курносішим.

Аліна Гросу, як і Ані Лорак, заперечує втручання пластичних хірургів у її зовнішність.

Світлана Лобода

 

Лобода часів "ВІА гри" і теперішня співачка теж помітно "покращила" свою зовнішність. Зокрема, виконавиця підкорегувала ніс і хоч у неї були доволі спокусливі уста від природи, вона все ще й "підкачала" губи.

Далі співачка ще захотіла виразніших вилиць. За словами фахівців, Лобода робила контурну пластику гіалуроновими філерами. Ну і жодних зморшок на лобі – такі "дива" робляться за допомогою ін'єкцій Ботокса або ж Диспорту.

Ірина Білик

 

Ірина Білик виглядає молодше свого віку, її також видає ніс та збільшена верхня губа. Експерти ж додають, що через велику кількість перенесених операцій по "омолодженню" обличчя співачки втратило природну красу.

Таїсія Повалій

 

52-річна Таїсія Повалій зараз взагалі не схожа сама на себе. Вона однією з перших закачала собі в носогубні складки гель, щоб прибрати зморшки навколо рота. Також зірка зробила ринопластику, зменшивши кінчик носа. Окрім того, вона виглядає значно молодшою.

І на початку 2017 року Таїсія невдало омолодилася. Зараз її, в принципі, складно впізнати. Жінка не приховує, що часто звертається до клініки пластичної хірургії.

Софія Ротару

 

Справа на фото Софія Ротару, якій зараз 70. Співачка корегувала ніс і, звісно, постійно омолоджується завдяки різноманітним підтяжкам обличчя.